Válassza az Oldal lehetőséget

Jó áron a Xiaomi lámpával szerelt kerékpáros sisakja

Jó áron a Xiaomi lámpával szerelt kerékpáros sisakja

Most csak 17 700 forint, ami finoman szólva is kedvező ár érte!

Xiaomi Smart4u SH50

Bringázni, rollerezni nem veszélytelen. Elég egy szerencsérlen esés és már koppan is a fejünk az aszfalton, a járdaszegélyen vagy egy autó szélvédőjén. Emiatt aztán jól tesszük, ha gondoskodunk némi védelemről, amire a Xiaomi sisakja most remek választás lesz.

A Smart4u SH50 a butábbik sisakja a cégnek, de éppen ezért olcsó is. Kényelmes viselet, de nem csak ennyiben extra, hanem abban is, hogy a hátulján egy piros helyzetjelző lámpa található. Ezt természetesen akkumulátor látja el energiával, működése pedig automatikus is lehet, mert van benne fényszenzor, ami, ha kell, akkor felkapcsolja.

A gyártó a pozitívumok között kiemeli még az elsőosztályú szellőzést, az egykezes használatot, az IPX4-es víz elleni védelmet és a hosszú üzemidőt. Ez egy töltéssel elérheti a 36 órát is, a készenléti üzemmód pedig akár 180 nap is lehet. A siak tömege mindössze 37 deka.

Ha megvennéd, akkor a NNNMI4UJUN kuponkóddal tedd ezt az alábbi hivatkotásra kattintva:

Xiaomi Smart4u SH50 kerékpáros sisak

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.