Válassza az Oldal lehetőséget

Jó áron a Xiaomi lámpával szerelt kerékpáros sisakja

Jó áron a Xiaomi lámpával szerelt kerékpáros sisakja

Most csak 17 700 forint, ami finoman szólva is kedvező ár érte!

Jó áron a Xiaomi lámpával szerelt kerékpáros sisakja

Bringázni, rollerezni nem veszélytelen. Elég egy szerencsérlen esés és már koppan is a fejünk az aszfalton, a járdaszegélyen vagy egy autó szélvédőjén. Emiatt aztán jól tesszük, ha gondoskodunk némi védelemről, amire a Xiaomi sisakja most remek választás lesz.

A Smart4u SH50 a butábbik sisakja a cégnek, de éppen ezért olcsó is. Kényelmes viselet, de nem csak ennyiben extra, hanem abban is, hogy a hátulján egy piros helyzetjelző lámpa található. Ezt természetesen akkumulátor látja el energiával, működése pedig automatikus is lehet, mert van benne fényszenzor, ami, ha kell, akkor felkapcsolja.

A gyártó a pozitívumok között kiemeli még az elsőosztályú szellőzést, az egykezes használatot, az IPX4-es víz elleni védelmet és a hosszú üzemidőt. Ez egy töltéssel elérheti a 36 órát is, a készenléti üzemmód pedig akár 180 nap is lehet. A siak tömege mindössze 37 deka.

Ha megvennéd, akkor a NNNMI4UJUN kuponkóddal tedd ezt az alábbi hivatkotásra kattintva:

Xiaomi Smart4u SH50 kerékpáros sisak

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.