Válassza az Oldal lehetőséget

Jó hírek a GearBest EU Express szállításról

Több csomag érkezése után örömmel jelentem, hogy  jelentősen felgyorsult a szállítás.

Ősszel volt némi zavar az erőben, emiatt néhány csomag késve érkezett meg, néhány nem a megrendelt EU Express szolgáltatással jött, olyan is volt, amit egyszerűen visszafordított a futárcég. A GearBest a tudomásomra jutott eseteknél a lehető legkorrektebb módon járt el, a felmerült plusz költségeket igyekeztek rendezni az ügyfeleikkel.

A hozzánk eljutott információk szerint a speditőr céggel akadtak problémák, így a GearBest azonnali hatállyal lecserélte az eddigi partnercéget, és azt ígérték a problémák hamarosan megszűnnek.

Nos, úgy tűnik az új speditőr jól teljesít, mert egy november 10-i és egy november 11-i rendelés ma befutott. A 11-i rendelés esetén a termék már 21-én, tehát a rendelést követő 10. napon Angliában volt, 24-én, tehát ma reggel 7 órakor regisztrálták a csomagot a futárcég hazai kirendeltségén és ezután három órával a kezemben is volt. Azt hiszem erre a szolgáltatásra tényleg illik az Expressz jelző, főleg úgy, hogy mindez, a rendelés is és a szállítás is bőven beleesett a karácsony előtti őrületbe. Összességében a szállítás Kínából, a megrendeléstől számítva nem egész 13 napot vett igénybe!

A fentiekkel persze nem azt mondom, főleg nem ígérem, hogy mindenkinek, minden csomag esetében ennyire gyors lesz a szállítás, de azért biztató, reménykedhettek benne, hogy az EU Express szolgáltatással időben ideér minden ajándék.

Ne feledjétek, a GearBest az EU Express szállítással, néhány dolláros plusz költség fejében azt ígéri, hogy további kiadásokkal nem kell már számolnotok a Kínából rendelt csomagok esetén sem, minden annyiba kerül, amennyi a GearBest oldalán látható.

 

Ne feledjétek, a GearBest oldalán javában dübörögnek a Black Friday akciók, a teljes sorozat zárása december 4. lesz. Az akcióhoz tartozó különböző oldalakat itt találjátok:

Black Friday nyitólap

Lucky Draw játék a telefonért és kuponokért

Price Slayers játék

10-30-50 dolláros kuponok

Neves gyártók vására (SJCam, Vernee, stb.)

Olcsó és menő ajándék ötletek

Lucky Bags (zsákbamacska már 99 centtől, minden nap más termékek)

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.