Válassza az Oldal lehetőséget

Jön az LG G Pad

Jön az LG G Pad

Az LG néhány hete mutatta be a G jelű, felsőkategóriába szánt telefonját. Úgy tűnik, hogy a cég nem ül a babérjain, hamarosan érkezhet a nagytestvér, a G Pad.

Jön az LG G Pad

Az már bizonyos, hogy az LG eléggé elhnyagolta a tablet vonalat, pedig több gyártó esetén is bebizonyosodott, hogy a jó marketinggel gyorsan lehet megfelelő piaci részesedéshez jutni. Az új G sorozattal az LG is ezzel próbálkozik. A gépről túl sok biztos információval nem rendelkezünk még. Ami biztosnak tűnik az a 8,3 colos kijelző, amivel az iPad Minihez és a Nexus 7-hez csatlakozik az LG. MInden más adat csak pletyka szintjén él, de akár igazak is lehetnek. Ezek szerint a kijelző 1920 × 1200 képpontos lesz, a processzor egy négymagos Snapdragon, a memória pedig 2 GB.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.