Válassza az Oldal lehetőséget

Képeken a Samsung Lindy

A vírusként terjedő Corby utódja az elődmodellnél jóval fejlettebb kommunikációs képességekkel rendelkezik.

Habár a pletykák szerint a Samsung már dolgozik a Corby némileg továbbfejlesztett, többek között Wi-Fi rádióval is ellátott változatán, a jelek szerint a bohókás formavilág olyannyira bejött a vásárlóknak, hogy a gyártó villámgyorsan megalkotta a készülék utódját is: az M5650 Lindy mindenből egy kicsit többet ad, mint elődje.

A legjelentősebb változás vitán felül a készülék kommunikációs repertoárját érintette: az adatátviteli lehetőségek között immáron a Wi-Fi rádió is megtalálható, amely a Corby modellek egyik legfájóbb hiányosságát orvosolja. Szerencsére a 3G, illetve a HSDPA szabványok támogatása sem maradt ki az eszközből, amely újabb jelentős érv a közvetlen konkurensekkel szemben. Nem szabad megfeledkeznünk a készülék multimédiás képességeiről sem, amelyet a QVGA felbontású, érintésre érzékeny kijelző, a 3,5 milliméteres audio aljzat, a 3 megapixeles kamera, illetve a dedikált vezérlőgombok tesznek teljessé.

 Képeken a Samsung Lindy

A Samsung M5650 Lindy néhány európai szolgáltató kínálatában már előrendelhető: a készülékért 149 eurót, azaz hozzávetőleg 40 ezer forintot kér a gyártó.

 Képeken a Samsung Lindy

 

A szerzőről