Válassza az Oldal lehetőséget

Komplett okos riasztórendszer a lakásodhoz 30 ezer forint alatt

Komplett okos riasztórendszer a lakásodhoz 30 ezer forint alatt

Nem csak wifi kapcsolattal rendelkezik, SMS-t is küld, ha betörést észlel.

Komplett okos riasztórendszer a lakásodhoz 30 ezer forint alatt

Ez a könnyű kezelhetőségű készlet minden szükséges eszközt tartalmaz az épületed védelméhez – beleértve vezeték nélküli ajtó- és mozgásérzékelőket, távirányítót és hangos riasztót.

Komplett okos riasztórendszer a lakásodhoz 30 ezer forint alatt 1

A rendszer központi eleme a WiFi-s riasztóegység, mely képes GSM hálózaton SMS-eket küldeni (SIM-kártya kell hozzá) legfeljebb 5 előre beállított telefonszámra, amennyiben betörést észlel. A hozzáadott vezeték nélküli kiegészítőket ráadásul egyetlen gombnyomással párosíthatod a központhoz bonyolult zónabeosztás nélkül. A rendszer automatikusan felismeri, hogy az adott eszköz ajtóérzékelő, mozgásérzékelő, csengő vagy más jelző.

Komplett okos riasztórendszer a lakásodhoz 30 ezer forint alatt 2

A telepítés és használat során a zónák nevét és funkcióját (pl. bejárati ajtó, előszoba, hálószoba stb.) te magad adhatod meg az alkalmazás segítségével. Minden zónához személyre szabhatod a kívánt védelmi módot: teljes védelem, éjszakai védelem tisztán a helyiségek őrzésére, folyamatos riasztás, halkított riasztás vagy éppen ki-be kapcsolható csengő funkció.

Komplett okos riasztórendszer a lakásodhoz 30 ezer forint alatt 3

Egy külön bekezdésben a speciális funkciókról: A Tuya riasztórendszer a behatoláson és mozgásérzékelésen felül további védőfunkciókat is kínál, mint a tápellátás felügyelete, akkumulátor merülésének jelzése vagy a központegység felbontásának érzékelése. Ráadásul támogatja az Amazon Alexa és Google Home rendszereket, így hanggal is vezérelheted egyes funkcióit. Ez egyben természetesen azt is jelenti, hogy telefonos applikáción keresztül az okosotthonod részévé teheted a riasztórendszert.

További előnyei röviden:

  • Vezeték nélküli 433 MHz-es kapcsolat a kiegészítők és központ között
  • Felhasználóbarát okostelefon alkalmazás beállításra és vezérlésre
  • Kültéri, vízálló kiegészítők robusztus házakkal
  • 500 mAh-s tartalék akkumulátor a központban
  • Szabadon bővíthető további érzékelőkkel
  • Alapértelmezett 120 dB-es hangriasztás

Ha egy valóban intelligens, könnyen kezelhető, de nagy létszámú tartozékkal felszerelhető riasztórendszert keresel, a Tuya WiFi okos riasztókészlete tökéletes választás lehet számodra! A BGda5f11 kuponkóddal ezt a csomagot most 29 100 forintért megveheted itt:

 

Komplett otthoni riasztórendszer

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.