Válassza az Oldal lehetőséget

Kreatív építőjátékok kreatív árakon!

Van itt minden, autók, motorok, hajók és ezer egyéb kreativitást fejlesztő játék!

Kreatív építőjátékok kreatív árakon! 1

Manapság, amikor minden gyerek kezében a telefon és a tablet fordul elő a legsűrűbben igazán öröm látni, hogy a gyártók milyen kreatív és érdekes játékokkal próbálnak alternatívát teremteni. Szükség is van erre, mert a kijelzők hamar rabjukká teszik az ifjabb korosztályt, utána pedig csak a nyüglődés és a küszködés marad a szülőknek, hogy értemesebb elfoglaltságot találjanak a csemetéknek.

Kreatív építőjátékok kreatív árakon! 2

Kínából nem csak telefonokat, hanem játékokat is érdemes rendelni. Ahogy a műszaki cikkeknél, úgy itt is jelentős árelőnyt kapunk, ha kintről vásárolunk. Ami talán még ennél is fontosabb, az amúgy itthon is bőséges választék semmi ahhoz képest, amit a kínai webáruházakban találunk. Építőjátékok között gondolhatunk a hagyományos, LEGÓ-hoz hasonló megoldásokra, de ezeknél sokkal kolyabb, amolyen 3D puzzle féle játékok is vannak, amikből járműveket és ezer egyéb dolgot építhetünk.

Kreatív építőjátékok kreatív árakon! 3

Kisebbeknek az egyszerűbb, például különféle állatokká építhető csomagok lehetnek jók, nagyobbaknek pedig ott vannak a sok ezer darabból összeállítható autók és motorok. Ezek sokszor már felnőtteknek is kihívást jelentenek, így kellemes közös program lehet az apának és fiának is.

Kreatív építőjátékok kreatív árakon! 4

A mostani akcióban komoly, akár 40 százalékos leértékeléssekkel is találkozhatunk. Az árak jók, a játékok még jobbak, szóval érdemes kicsit körülnézni!

A játékokat itt találod: Építőjátékok akciója a Gearbesten

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.