Válassza az Oldal lehetőséget

KugooKirin S1 Pro roller – 94 ezret kérnek érte ma

KugooKirin S1 Pro roller – 94 ezret kérnek érte ma

A KugooKirin S1 Pro ennyire olcsó még nem volt, érdemes lecsapni rá.

KugooKirin S1 Pro roller - 94 ezret kérnek érte ma

A KugooKirin S1 Pro is egy tipikus last mile eszköz, vagyis nem arra tervezték, hogy 15-20-25 kilométereket rollerezz vele, hanem arra, hogy a össtekapcsold a tömegközlekedéssel, az autós közlekedéssel, és az utolsó 5.10 kilométert megtedd vele. Mondjuk a gyári adat szerint 30 kilométer a hatótáv, de ezt, mint minden elektromos roller esetén, most is nyugodtan megfelezhetjük.

KugooKirin S1 Pro – olcsó e-roller, ami megfelel a szabályoknak 2

Kicsi is, könnyű is, könnyen összecsukgató, könnyen kinyitható. A leírás szerint 120 kilós testtömegig használható, engem a 100 kilómmal egészen dinamikusan tudott gyorsítani a 350 wattos, hátsó kerékbe épített motor. Tárcsafék nincs, de van egy nagyon hatékony elektromos fék és a vészmegállásokhoz a hátsó sárvédőre taposva egy mechanikus féket is kapunk. Hegyre ne akarj mászni ezen a rolleren, de sík úton, normális útfelület mellett jól használható.

Nem is magyarázok többet, olvassátok el a cikket, nézzétek meg a videót, amit készítettem: KUGOOKIRIN S1 PRO – OLCSÓ E-ROLLER, AMI MEGFELEL A SZABÁLYOKNAK

KugooKirin S1 Pro – olcsó e-roller, ami megfelel a szabályoknak 7

Ha megtetszett, akkor most nagyon alacsony áron tudod megvásárolni. Ennyire olcsó eddig sosem volt, és van egy olyan gyanúm, hogy jó darabig (talán már sosem) lesz 100 ezer forint alatt. A vásárláshoz használd a 7UDOPDG1 kuponkódot, és fizess PayPallal a további engedményhez, ezekkel együttesen érhető el a 94 ezer forintos ár. A szállítás ingyenes az EU raktárból.

KugooKirin S1 Pro roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.