Válassza az Oldal lehetőséget

KUU K2S – notebook Kínából ajándék Xiaomi hátizsákkal

KUU K2S – notebook Kínából ajándék Xiaomi hátizsákkal

Fém ház, sok memória, nagy SSD és 14 colos kijelző 100 ezerért.

KUU K2S – notebook Kínából ajándék Xiaomi hátizsákkal

KUU notebookból utoljára tavaly nyáron volt nálam tesztre, igaz, akkor rögtön két gépükkel is megismerkedhettem. Nem merném azt állítani, jobb, minőségibb géppel nem találkoztam, de hogy ár-teljesítmény szempontjából a legjobbak között voltak, az tuti!

KUU K2S - notebook Kínából ajándék Xiaomi hátizsákkal 1

A most bemutatkozó KUU K2S is ilyen. Teljesen fém házat kapott, ami így elsőre természetesennek tűnik, de az olcsó kínai masináknál ez egyáltalán nem alapvető követelmény. Processzorból az Intel Ceeron J4115-öt találjuk benne, ami ugyan belépőszint, de nagyságrendekkel jobb, mint a J3xxx sorozat volt. Normál napi felhasználásra bőven elegendő.

KUU K2S - notebook Kínából ajándék Xiaomi hátizsákkal 2

A gépben 8 GB memóriát és kiépítéstől függően 256 vagy 512 GB SSD háttértárat kapunk. Ez a kombó fürgévé teszi a gépet, a Windows és a programok betöltődése, indulása gyors lesz. Az IPS kijelző 14,1 colos képátlóval bír, a felbontás természetesen FHD, vagyis 1920 x 1080 képpont. A grafika gyorsítását az integrált Intel HD Graphics 600 GPU végzi.

KUU K2S - notebook Kínából ajándék Xiaomi hátizsákkal 3

A gép több érdekességet, extrát is kapott. A billentyűzet például rendelkezik háttérvilágítással. Érdekesség, hogy a gyártó a nagyméretű gombokat preferálja (ahogy én is, gyorsabb a gépelés), így numerikus gombok nem fértek a klaviatúrára. Ám ezt a hiányt is ügyesen orvosolták. A tapipad átkapcsolható, megtalálhatók rajta a numerilkus billentyűzet gombjainak megfelelői, így azon pötyöghetünk, ha éppen számolni támad kedvünk.

KUU K2S - notebook Kínából ajándék Xiaomi hátizsákkal 4

A gépet most EU (spanyol) raktárból rendelhetjük meg, az ára a WIIKK2S kuponkóddal 345 dollár, vagyis nagyjából 100 ezer forint. A spórolásnak itt nincs vége, mert a Wiibuying minden notebook vásárlónak ajándékba ad egy Xiaomi hátizsákot is. A kereskedőtől kapott információ szerint további költségre az EU raktár miatt nem kell számítanunk.

Vásárlás itt:

KUU K2S Celeron J4115, 14.1 IPS, 8GB RAM, 256GB/512GB SSD Notebook

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.