Válassza az Oldal lehetőséget

Lezárult az első LG Tesztcsapat válogatás

LG felhasználók tesztelték a vállalat termékeit, a legjobb tíz tesztelőből alakult meg az LG Tesztcsapata.

 

Az LG-nek rendkívül fontos visszajelzést jelent, ha maguk a felhasználók fogalmazzák meg véleményüket saját LG termékükről. Ehhez biztosított az LG online platformot az LG Klub „Tedd próbára az LG-t!” program keretében, ahol a regisztrált tagok nyereménypontokért tehették közzé saját tesztjüket. A felhívásra több mint 100 teszt érkezett, a legjobb tesztírókból pedig megalakult az LG Tesztcsapata.

Lezárult az első LG Tesztcsapat válogatás

Az LG Tesztcsapatának tagjait három szempont szerint választották ki: fontos volt a beküldött teszt felhasználhatósága más, különösebb szaktudással nem rendelkező vásárlók számára. Szempont volt a részletesség, hiszen a termékek mindegyike számos új funkcióval, sokrétű megoldásokkal segíti a felhasználók mindennapjait. Valamint a kiválasztásnál figyelembe vették az LG-nél, hogy a tesztelők a valódi, termékkel kapcsolatos élményeiket tegyék közzé.

Az LG Tesztcsapatába választott 10 fő tv-ket, mobiltelefonokat, monitort, házimozit, multimédia lejátszót, mikrohullámú sütőt és porszívót próbálhat ki hosszú távú tesztelőként. Az új értékelések két hónapon belül lesznek olvashatók az LG Klub oldalán.

„A „Tedd próbára az LG-t!” programot először hirdettük meg, és örömmel tapasztaltuk az LG termékek használóinak nagy érdeklődését. Nagyra értékeljük azokat a teszteket, amelyeket a vásárlóink időt és fáradtságot nem kímélve készítettek el és helyeztek el a weboldalon. ők nem csak nekünk adtak visszajelzést a termékekről, hanem másoknak is segítenek, hiszen a technológia világa minden percben újabb és újabb fejlesztésekkel lesz gazdagabb, és nem könnyű az eligazodás. Hiszünk abban, hogy a tudatos vásárlás terjesztését nekünk, az LG-nek is támogatnunk kell, és a „Tedd próbára az LG-t!” program egy hasznos eszköz ebben a munkában” – mondta Baja Sándor, az LG Electronics Magyar Kft. regionális kereskedelmi igazgatója.

Lezárult az első LG Tesztcsapat válogatás

Az LG Klub a most lezárult tesztelői programon kívül számos előnyt kínál a regisztrált tagoknak. Azontúl, hogy a folyamatosan gyűjtött tesztekből tájékozódhatnak, elsőként értesülhetnek az LG újdonságairól, részt vehetnek különleges, csak klubtagoknak szóló rendezvényeken, és az aktuális játékokon értékes ajándékokat is nyerhetnek.

LG Tesztcsapat tagjai:

  • Molnár Péter (Budapest)
  • Sonkál Attila (Budapest)
  • Tóth Gábor (Mosonmagyaróvár)
  • Nagy Róbert (Szombathely)
  • Bőcskei-Antal Barnabás (Nagyrécse)
  • Furka Tamás (Kiskunhalas)
  • Gáborné Szilágyi Erzsébet (Dunaharaszti)
  • Király-Papdi Szandra (Domaszék)
  • Varga Péter (Nagykanizsa)

A szerzőről