Válassza az Oldal lehetőséget

Már megérkezett az S9, de nem a Samsungtól!

Itt van Kínából az első Samsung S9 replika.

homtoms9.jpg 

A HOMTOM piacra dobott egy S9 Plus nevű telefont, ami a hardver tekintetében semmiben nem különbözik az előd HOMTOM S8-tól, de kívülről mutatósabb lett.

04_p00.jpg

A hardver erős középkategóriát képvisel, legalábbis a kínai telefonok között. A központi egység a MediaTek MTK6750T jelű egysége, amiben egy nyolcmagos, 1,5 GHz-es processzor dolgozik. A RAM-ra és a ROM-ra ne lehet panaszunk, a 4 GB/64 GB kombináció manapság mindenre elég még. Az amúgy erős hardvert és a csodaszép külső alkotta képen a kijelző felbontása ront kicsit, hiszen “csak” HD+, vagyis 1440 x 720 képpont felbontású.

A telefon egyéb képességeiben pont azt hozza, amit várunk tőle. b/g/n szabványokat támogató WiFi, 4.0-ás Bluetooth, és szerencsénkre az itthoni B20 800 MHz-es LTE sávot is támogató rádiók várnak minket. Kamerából három darabot kapunk, a szelfi lövő 13 megapixeles, a hátlapon pedig egy 16+5 megapixeles kamerapáros rögzíti a képeket és videókat. A telefonba az átlagnál nagyobb, 4050 mAh kapacitású akkumulátor került.

homtom-s9-plus.jpg 

A telefon a megújult, és a képek alapján tényleg szép külső miatt nem lett drágább, megegyezik a HOMTOM S8 árával, 150 dollárt, vagyis 40 ezer forintot kérnek érte.

További részleteket itt találsz: HOMTOM S9 Plus

homtom_9_plus-tech-boom_com-03_jpg_pagespeed_ce_ep6awe611w.jpg

A GearBestnél jelenleg nem érhető el az EU Express szállítás, így számíts rá, hogy megrendelés esetén érkezéskor ÁFA-t és vámot is fizetned kell.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.