Válassza az Oldal lehetőséget

A vörös az új fekete?

Az unalmas fekete és szürke telefonok helyett egyre több cég dob piacra vöröset.

 

Az elmúlt ősz egyik slágertelefonja volt az Elephone csúcskészüléke, az S8. A keret nélküli kijelzővel rendelkező mobil hardverének képességei bámulatosak, főleg az árának fényében. Ez a két tulajdonság, vagyis az erős vas és a barátságos árcédula megtette hatását, sokan választották ezt a mobilt maguknak.

1511259610315264.jpgA választás tényleg nem meglepő, hiszen a gyártó a MediaTek Helio X25 lapkakészletét választotta. Ez a központi egység tíz processzormagot kapott, amik három csoportba, klaszterbe rendezve kerültek a prociba. Az alsó klaszterben találunk négy darab Cortex-A53 magot, amik 1,4 GHz-en működnek. A következő klaszter, amiben újabb négy darab Cortex-A53 magot találunk, de ezek órajele már 2 GHz. Ha pedig elszabadul a ménes, és minden erőt be kell vetni, akkor ott van a csúcs a két magból álló utolsó klaszter, amiben két Cortex-A72 mag dolgozik, de ezek órajele már 2,5 GHz. A processzor mellett a az GPU, vagyis a videovezérlő is igen combos lett. Ez egy Mali-T880. A több taszkos munkavégzést segíti a 4 GB LPDDR3 memória, a háttértár 64 GB-nyi területe pedig biztos elég lesz egy darabig a játékok tárolására, de ha még sem, akkor memóriakártyával bővíthetjük a tárhelyet. Az Elephone kijelzője 6,0 hüvelykes, 2K felbontású, vagyis nagyobb, mint a napjainkban megszokott HD vagy FHD kijelzők felbontása. A hardver energiával történő ellátását egy 4000 mAh kapacitású akkumulátort biztosítja. Ennek az aksinak a használatával akár 10 óra folyamatosan működést érhetünk el.

1511259610593216.jpg

Az ütős hardvert az Elephone most egy még ütősebb színnel fejelte meg. A Limited Edition verzió csodás égővörös színt kapott, így immár három változatban vásárolhatjuk meg, az új szín mellett feketében és kékben. A hardverben viszont nem történt változás.

A név alapján a telefon csak korlátozott mennyiségben vagy korlátozott ideig lesz kapható, így ha ilyet szeretnél ne sokat gondolkozz, már csak azért sem, mert december 18. és 25. között 280 dollár helyett 260 dollárért lehet a miénk. Ha nem ragaszkodunk a vörös hátlaphoz, akkor a fekete vagy a kék verziót még ennél is olcsóbben, 240 dollárért szerezhetjük meg.

A vörös Elephone S8 bevezető akcióját itt találod meg: Elephone S8 Red – Limited Edition

1511259610997075.jpg 

A GearBestnél jelenleg nem érhető el az EU Express szállítás, így számíts rá, hogy érkezéskor ÁFA-t és vámot is fizetned kell.

A vörös az új fekete? 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2