Válassza az Oldal lehetőséget

Megalakult a Magyar Adobe Felhasználók Egyesülete

Elismert szakemberek alapították meg az Adobe által is elismert és regisztrált Hungarian Adobe User Groupot (HAUG), illetve az ehhez szükséges jogi szervezetet biztosító Egyesületet.

Az alapítók között találjuk a számos Adobe tankönyvet írt Jakab Zsoltot vagy Sziklai Jánost, a hivatalos Adobe tankönyveket kiadó PerfAct Kiadó www.perfactkiado.hu alapítóját, Tóth Sebestyént, az Adobe bemutatók egyik sztárelőadóját, Tamási Ákost vagy az swf.hu alapítóját, Papp Atillát.

A szervezet független szakmai egyesület. Az alapítók célja az, hogy egyfelől szervezetten képviseljék az Adobe szoftverek használóit, másfelől olyan közösséget hozzanak létre, amely szakmai színvonalával egyaránt vonzza a profi és kezdő Adobe felhasználókat. A közösség kiépítése céljából az egyesület megtalálható Facebookon, illetve Twitteren is!

Az első, példának is szánt nyilvános rendezvényre 2010.09.25-én került sor a Duna Plazában található XMS Akadémián, ahol az Egyesület céljait mutatta be az elnöknek választott Papp Ádám, valamint egy órás szakmai párbeszéd-előadást tartott a Jakab-Tamási páros „Photoshop mesterfogások avagy katalóguskészítés hatékonyan” címmel.

Bárki HAUG taggá válhat, melyért cserébe számos, a támogatók által felajánlott kedvezményekben illetve ajándékokban részesülhet.

Minden további információ:

Papp Ádám (HAUG Elnök)
www.haug.hu
[email protected]
 

A szerzőről