Válassza az Oldal lehetőséget

Megérkezik a Xiaomi MIX 4 augusztusban? A válasz: Nem!

Megérkezik a Xiaomi MIX 4 augusztusban? A válasz: Nem!

Egy Xiaomi rajongó tette fel a kérdést A Xiaomi társalapítójának, Lin Binnek a Weibon, a válasz pedig egy lakonikus nem volt.

Megérkezik a Xiaomi MIX 4 augusztusban? A válasz: Nem!

A Xiaomi MIX sorozatának tagjai mindig kiemelt figyelmet kaptak, ami nem is csoda, hiszen ezekben mutatkozik be egy-egy meghökkentően új forma vagy megoldás. Emlékezzünk csak az első MIX-re, ami lényegében új műfajt teremtett az okostelefonok között, vagy a MIX 3 lecsúsztatható előlapjára, ami az előlapi kamerákat rejtette el.

csm Mi Mix 3

Az új MIX tehát augusztusban biztos nem érkezik meg, és azt sem tudhatjuk, hogy mikorra várható. A MIX 2 indulásának napja szeptember 11., míg a MIX 3-é október 25 volt, szóval a MIX 4-et e két dátum közé várhatjuk, már csak azért is, mert az év utolsó hónapjaiban, karácsony előtt sokat el tudnak majd adni belőle. Szívesen mondanánk, hogy a telefonnal kapcsolatban sok információ szovárgott már ki, a helyzet azonban az, hogy rég volt olyan kiadás előtt álló Xiaomi telefon, amiről annyira kevés információval rendelkeztünk, mint a MIX 4-ről. Mindenki találgat, vajon milyen új technonológiákkal találkozhatunk majd. Tudjuk, hogy a Xiaominál dolgoznak az előlapi panel mögé rejtett szelfikamerán, és dolgoznak egy a Huawei megoldásához hasonló zoom technológián is. Mi azt mondanánk, hogy ezek közül a MIX 4-ben egyikkel sem fogunk találkozni, de ne legyen igazunk. Ami esélyes lehet, hogy a telefon központi egysége az őszre várható Qualcomm Snapdragon 855 Plus lesz, bár mérget erre sem vennénk.

Mire számítunk mi? Egy teljes kijelzős, keret nélküli mobilra, három hátlapi kamerával (esetleg egy 56 vagy 64 megapixeles főkamerával), kijelző alatti ujjlenyomatszenzorral, persizkópos szefikamerával, esetleg 3D arcfelismeréssel, és persze az elmaradhatatlan kerámia hátlappal, a drágább verzióknál esetleg a teljes kerámia testtel. Szóval mondhatjuk, hogy semmi különlegesre sem számítunk, egy nagyon szép, és a jeleneleg elérhető extrákkal felszerelt mobilt várunk mindenféle különleges extra nélkül.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.