Válassza az Oldal lehetőséget

Megjelent a Gearbesten az egyik cikkünk

Megjelent a Gearbesten az egyik cikkünk

Igaz, nem pont olyan formában, mint vártuk.

Megjelent a Gearbesten az egyik cikkünk

 

Egy karkötőről van szó, ám nem az aktuális kedvencünkről, a Xiaomi Mi Band 3-ról, hanem arra a Lenovo Cardio Plus HX03W-re gondolunk, amit még tavaly mutattunk be nektek. Mint azt a címben is említettük, ezen cikkünk felbukkant a Gearbesten – legalábbis annak összegzése, meg néhány kép –, a dolog viszont minket is tökéletesen váratlanul ért, mert egy „vásárlói” visszajelzés képében olvashattuk vissza gondolatainkat:

Although I was not completely satisfied with the Lenovo HX03W bracelet, however, we came to an acceptable level of entry because it was actually running out of price and on the other hand it did not produce a catastrophic, unforgivable mistake. Unfortunately, the fact that the display is in the sun is difficult to see, but there is a way to “remedy” it; we just get the smartphone out of the box, and the Healthy app can already read everything, and we also use the GPS to measure the distance. Another weak point is the operating time, which is mainly due to a user like me – I do not like to spend often, otherwise I will not use the full capacity of the device because of the prolongation of the service life. In fact, the heart rate monitor is actually hot, the Lenovo Healthy app is updated every 3-4 weeks, so there is a chance that programmers will improve on a non-stealthy user satisfaction.

A kedves „vásárló” tehát a fentiekben foglalta össze a karkötő képességeit, amivel egyébként a magunk részéről teljesen egyetértünk, lévén hogy az kísértetiesen hasonlít a mi konklúziónkhoz.

Bár nem voltunk maradéktalanul elégedettek a Lenovo HX03W karkötővel, mindazonáltal arra jutottunk, hogy vállalható belépőszint, mert egyrészt tényleg lehengerlő árban fut, másrészt katasztrofális, megbocsáthatatlan hibát nem produkált. Sajnos az tény, hogy a megjelenítője napfényben nehezen látható, azonban van mód ezt „orvosolni”; egyszerűen előkapjuk az okostelefonunkat, és a Healthy appban máris mindent kiolvashatunk, egyúttal a GPS-sel a távmérést is megoldjuk. A másik gyenge pontja az üzemidő, amit főként a hozzám hasonló felhasználók – nem szeretek gyakran tölteni, azonkívül az élettartam megnyújtása végett nem használom ki az akkumulátor teljes kapacitását – fognak sérelmezni. A pulzusmérő viszont már tényleg pöpec, a Lenovo Healthy app meg 3-4 hetente frissül, tehát van rá esély, hogy a programozók javítanak a most éppen nem túl acélos felhasználói elégedettségen.

A „leleményes” felhasználónak sikerült néhány fotót is átmenteni tőlünk, ez talán bizonyíték arra, hogy megérte annyit ötletelni a fotózás előtt, hiszen egy olvasónk már biztos van, akinek tetszettek a képek.

Megjelent a Gearbesten az egyik cikkünk 2

Kíváncsian várjuk, a jövőben hol fogjuk még viszont látni a gondolatainkat. A szóban forgó bejegyzés amúgy a legutolsó hozzászólás a kütyühöz, itt tudjátok megtekinteni. Egyébként nem vettük rossz néven a dolgot, de azért az ilyen esetekben picit sem haragudnánk meg, ha egy felénk mutató hivatkozás erejéig gondolnátok ránk. Ez egyébként azért is praktikus, mert a fennmaradásunkat támogatva az adott illető bebiztosíthatja magát abban a tekintetben, hogy a későbbiekben is legyen mit „átmenteni” tőlünk.