Válassza az Oldal lehetőséget

MINIX NEO U1 TV Box – ha nem elég okos a TV-d!

MINIX NEO U1 TV Box – ha nem elég okos a TV-d!

Az a nagy helyzet, hogy nem szeretem az okos televíziókat. Biztos azért nem szeretem, mert nincs rá több millióm, hogy TV-t vegyek, aminek meg elérhető az ára, abban gyenge a proci, kevés a memória, idegesítő, hogy sokáig tart amíg bekapcsol, kiírja az adott csatorna műsorát, stb. Viszont, ha vennék egy buta televíziót és mellé egy TV okosító dobozt, akkor a televízióm csak akkor lenne okos, ha én azt szeretném!

MINIX NEO U1 TV Box Android 5.1.1 1

 

Az okos TV amúgy nem rossz dolog, ha a bevezetőben említett lassúságokat kiszedjük a képletből. Mert amúgy szeretem, hogy tele van multimédiás képességekkel, hogy nem kell PC ahhoz, hogy megnézzek rajta egy filmet, elég, ha rákötöm az otthoni wifire. szeretek rajta Youtube videókat nézni, HBO Go-t használni, szóval szeretek egy csomó mindent rajta.

MINIX NEO U1 TV Box Android 5.1.1 2

De azért tényleg jobb lenne, ha én mondanám meg, hogy mikor okoskodjon! A MINIX NEO U1 TV Box pont erre a célra jó. Ez egy Android oprendszert tartalmazó doboz, amiben találunk 2 GB memóriát és 16 GB háttértárat is a négymagos proci meg a Mali GPU mellett. Meg van minden multimédiás képessége, ami az Androidnak amúgy meg van. Lehet rajta játszani, netezni, filmet nézni, meg minden egyebet, amit például a telefonon szoktál csinálni. Mondjuk GPS nincs benne, így a kocsiba ne vidd magaddal a TV-t navigáció helyett, ara nem lesz jó.

MINIX NEO U1 TV Box Android 5.1.1 3

Szóval van rajta wifi, van bluetooth, van egy csomó kimenet, például HDMI is. Rá lehet kötni akár 500 GB külső merevlemezt is, lejátszik ezer és egy formátumot. Nem utolsó sorban van hozzá távirányító. Frankó a cucc, ráadásul az ára is egész elfogadható. Néhány éve ennyi funkcióhoz még egy sokszázezres számítógépet kellett a TV mellé építeni, most meg az egész mindenséget megússzuk kicsivel több mint 30 ezer forintból!

MINIX NEO U1 TV Box Android 5.1.1 4

A MINIX NEO U1 TV Box most európai raktárból rendelhető, ára tehát mindössze 115 dollár, vagyis nagyjából 33 ezer forint. Mivel európai raktárból jön garantáltan nem kell rá külön ÁFA-t fizetni, és nem keletkezik plusz költség a vámolás miatt se!

További képek, videók, információk és vásárlás itt: MINIX NEO U1 TV Box Android 5.1.1

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.