Válassza az Oldal lehetőséget

Mire jó egy ledes szalagfény?

Mire jó egy ledes szalagfény?

Amikor már a világítás is „okos”… és nem is akármennyire!

creative i light smart led

A mozgásérzékelős éjszakai fény ötlete egyáltalán nem akkora baromság, mint elsőre tűnik. Mire is jó a Creative i „okos” fény? Automatikusan, nyilván mozgás hatására megvilágítja még a legeldugottabb helyeket is, de elsődlegesen inkább az ágylábakhoz érdemes elhelyezni, így ott azonnal aktivizálódik, amint letesszük a lábunkat. Ez nyilván vajmi kevés lenne, ha emellett nem nyújtana szabályozható fényerősséget (190 lumen fényáramot sugároz, a színhőmérséklete alapján meleg fehér), állítható működési időintervallumot (fél perctől 10 percig konfigurálható), esetleg mellőzné a környezeti fényérzékelőt (enélkül nappal feleslegesen pörgetné a villanyórát) – ezek hiányában mi csak hanyag eleganciával legyintenénk rá. 

A Creative i éjszakai fénycsomag mozgásérzékelővel, több mint egy méteres LED szalagfénnyel és a szükséges kábelekkel, tápegységgel kerül forgalomba, így nekünk lényegében már csak az összeszerelés marad. Az öntapadós ledsor elhelyezésénél annyit érdemes észben tartani, hogy a működtetéséhez szükségünk lesz egy konnektorra.

creative i light nightA kétágyas világítási rendszernél a két oldal egymástól függetlenül működik.

A lenti link a kétágyas verzióra visz (két-két érzékelő és ledsor), most épp ezen fut egy komolyabb kedvezmény (19%), így az ára mindösszesen 29,99 dollárra rúg – áfa és illeték nélkül.

A további részletekért katt ide: Creative i – light Smart LED Nightlight