Válassza az Oldal lehetőséget

X3 optikai „gamer” egér – nem bírod levenni róla a szemed!

X3 optikai „gamer” egér – nem bírod levenni róla a szemed!

A múlt héten egy igazán költséghatékony egérpadot javasoltunk olvasóinknak, most itt van hozzá az egér is.

X3 optikai „gamer” egér – nem bírod levenni róla a szemed!

Az X3 fantázianévvel illetett rágcsáló is a költséghatékonyság élharcosa, ennek ellenére tartogat egy-két kellemes meglepetést. Az egyik ilyen, hogy a hét gombos egéren négy üzemmódban állítható az érzékenység (1600, 2400, 3200 és 5500 dpi), aztán van még itt harisnyázott kábel is (140 cm-es hosszúsággal), illetőleg a személyes kedvencem, a dupla klikk gomb. Utóbbi megszokása csak pár napot igényel, utána viszont elképzelhető, hogy nagyon fogunk majd hozzá ragaszkodni. Az X3 szerintem elég tekintélyes jószág (13,0×8,0×4,0 cm), azért a felhasználói visszajelzések alapján van, akinek még ez is kevés.

x3 budget mouse 01v1

Az erősen árérzékeny egér extravagáns formatervezésén kívül szót érdemel még, hogy színes, pulzáló világítást kapott. Ezt nem lehet kikapcsolni, úgyhogy vásárlás előtt erősen ajánlunk néhány videós megtekintést – a magunk részéről egy attraktív jelenségnek tartjuk a dolgot. 

A termék még néhány napig jelentős kedvezménnyel, az eredeti árnál 21 százalékkal olcsóbban megvásárolható. Az X3 játékos egeret kezdő gamereknek, illetve árérzékeny felhasználóknak tudjuk javasolni.

A további részletekért katt ide: X3 vezetékes optikai egér