Válassza az Oldal lehetőséget

Motorola Xoom csak WiFi-vel, március 27-től

Motorola Xoom csak WiFi-vel, március 27-től

 

200 dollárt spórolhatunk, amennyiben lemondunk a 3G-ről.

 

 

A 10,1 hüvelykes tablet 1 GHz-es Tegra 2 SoC-t, 1 GB RAM-ot, 5 megapixeles hátlapi és 2 MP-s előlapi kamerát használ. Ellátták giroszkóppal, gyorsulásmérővel, környezeti fényérzékelővel és Bluetooth 2.1-gyel is, azonban eddig még semmi újdonságot nem mondtunk. A 32 GB-os verzión 200 dollárt spórolhatunk, ha megelégszünk a WiFivel. Ez kis hazánkban a mobilnet árak mellett valószínűleg elég sok vásárló számára kedvező hír. Tehát 799 dollár helyett 599 dollárért juthatunk hozzá a Xoom-hoz, ami pontosan megyezik az ugyanekkora tárhellyel rendelkező iPad 2-ével.

Motorola Xoom csak WiFi-vel, március 27-től

Bár a megjelenés az USA-ra vonatkozik, de az Amazon.com-ról is megrendelhető a Motorola táblagépe, így a hazai érdeklődők is könnyen hozzájuthatnak a készülékhez, március 27-től. Az "újvilágban" tartózkodó olvasóink azonban megvásárolhatják a Best Buy, Costco, RadioShack, Sam's Club, Staples és Walmart üzletekben is.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.