Válassza az Oldal lehetőséget

N-ONE Nbook Air – 2 kijelző, 0 billentyűzet

N-ONE Nbook Air – két kijelző nulla billentyűzet

Az N-ONE Nbook Air igazán különleges notebook lett, látnod kell, hogy elhidd!

N-ONE Nbook Air – két kijelző nulla billentyűzet

Az N-ONE Nbook Air egy rendkívül modern és sokoldalú laptop, amely kettős 13,5 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, így ideális választás lehet mind a munkához, mind a szórakozáshoz. Az Intel Alder Lake-N N100 négymagos processzorának köszönhetően a laptop kiváló teljesítményt nyújt, akár 3,4 GHz-es turbó frekvenciával. A 16 GB LPDDR5 RAM és az 512 GB SSD biztosítják a gyors és zökkenőmentes működést, legyen szó bármilyen feladatról. A készülék Windows 11 Pro operációs rendszert futtat, ami a legújabb és legbiztonságosabb szoftvereket és funkciókat kínálja.

A kettős 13,5 hüvelykes kijelző 2256 x 1504 pixeles felbontással rendelkezik, így a képek és videók élesek és tiszták. Az IPS Incell technológia biztosítja a széles betekintési szögeket és a kiváló színpontosságot, ami különösen hasznos lehet a grafikai munkákhoz vagy a filmnézéshez. Az érintőképernyő támogatja a 10 pontos érintést, ami megkönnyíti a navigálást és a multitasking feladatok elvégzését.

N-ONE Nbook Air - 2 kijelző, 0 billentyűzet 1

Az N-ONE Nbook Air Intel UHD grafikus kártyával rendelkezik, amely alkalmas a mindennapi feladatokhoz és könnyű játékokhoz is. Az integrált grafikus kártya biztosítja, hogy a laptop képes legyen kezelni a multimédiás tartalmakat, beleértve a videószerkesztést és a képszerkesztést is. A laptop 1,0 MP-es elülső kamerával rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényképek és videohívások készítését.

A készülék 9000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 69,3 wattórás teljesítményt nyújt, így hosszú üzemidőt biztosít. Ez különösen előnyös lehet azok számára, akik sokat utaznak vagy gyakran használják a laptopot útközben. A laptop súlya mindössze 1,9 kg, így könnyen hordozható és kényelmesen használható bárhol.

N-ONE Nbook Air - 2 kijelző, 0 billentyűzet 2

A csatlakozási lehetőségek között megtalálható a Type-C port, a DC Jack és a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó, amelyek biztosítják a gyors adatátvitelt és a különféle perifériák csatlakoztatását. A Wi-Fi 802.11ac/b/g/n és a Bluetooth 5.0 technológia révén a vezeték nélküli kapcsolatok is stabilak és gyorsak.

A N-ONE Nbook Air különösen hasznos lehet azok számára, akik kreatív munkát végeznek, például grafikai tervezést vagy videószerkesztést, mivel a kettős érintőképernyő és a nagy teljesítmény lehetővé teszi a hatékony munkavégzést. Az üzleti felhasználók is értékelhetik a készülék funkcionalitását, hiszen a Windows 11 Pro operációs rendszer és a nagy tárhely kapacitás lehetővé teszi a dokumentumok és prezentációk könnyű kezelését és tárolását.

N-ONE Nbook Air - 2 kijelző, 0 billentyűzet 3

Az eszköz ideális választás diákoknak is, akiknek szükségük van egy megbízható és sokoldalú laptopra a tanuláshoz és szórakozáshoz egyaránt. A könnyű súly és a hosszú üzemidő biztosítja, hogy egész nap használható legyen anélkül, hogy folyamatosan töltőt kellene keresni.

Az N-ONE Nbook Air további előnye a gyárilag telepített Windows 11 Pro operációs rendszer, amely nemcsak a legújabb biztonsági frissítéseket és funkciókat tartalmazza, hanem egy felhasználóbarát, intuitív kezelőfelületet is kínál. Ez az operációs rendszer különösen hasznos a multitasking feladatokhoz, mivel lehetővé teszi az ablakok egyszerű átméretezését és elrendezését, ami különösen jól jön a kettős kijelző használata során.

N-ONE Nbook Air - 2 kijelző, 0 billentyűzet 4

Emellett az N-ONE Nbook Air előtelepített szoftverei között találhatók olyan hasznos alkalmazások is, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkavégzést és szórakozást. A beépített Microsoft Store hozzáférést biztosít egy széles alkalmazáskínálathoz, beleértve az oktatási, üzleti és szórakoztató programokat, így könnyedén testreszabhatod a laptopot a saját igényeid szerint.

A kedvező ár, amely jelenleg 174 096 Ft a BGREUNONA kuponkóddal a Banggood áruházban, cseh raktárból szállítva, különösen vonzóvá teszi ezt a laptopot azok számára, akik egy erős és megbízható eszközt keresnek anélkül, hogy túl sokat költenének.

Főbb képességek:

  • Kettős 13,5 hüvelykes érintőképernyő 2256 x 1504 pixeles felbontással
  • Intel Alder Lake-N N100 négymagos processzor, 1,8 GHz-ről 3,4 GHz-re növelhető frekvenciával
  • 16 GB LPDDR5 RAM és 512 GB SSD
  • Windows 11 Pro operációs rendszer
  • Intel UHD grafikus kártya
  • 9000 mAh akkumulátor, 69,3 wattórás teljesítménnyel
  • Könnyű súly: 1,9 kg
  • Wi-Fi 802.11ac/b/g/n és Bluetooth 5.0
  • Csatlakozási lehetőségek: Type-C port, DC Jack, 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó
  • Kedvező ár: 174 096 Ft a BGREUNONA kuponkóddal

Az N-ONE Nbook Air tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható, nagy teljesítményű és sokoldalú laptopot keresnek, amely kiváló ár-érték arányt kínál.

 

Vásárlás itt:

 

N-ONE Nbook Air notebook

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.