Válassza az Oldal lehetőséget

N-One NPad X1 – erős proci és Widevine L1 támogatás az új táblagépben

N-One NPad X1 – erős proci és Widevine L1 támogatás az új táblagépben

Az N-One NPad X1 meggyőző masina lett.

N-One NPad X1 – erős proci és Widevine L1 támogatás az új táblagépben

Az N-One NPad X1 Mediatek MTK8781(G99) processzort tartalmaz, ami egy hatékony 6 nanométeres technológiával készült nyolcmagos processzor. Ez a chip biztosítja az nagy teljesítményt és a hatékony energiafelhasználást. A grafikus feladatokat egy ARM Mali-G57 GPU kezeli, ami gördülékeny vizuális élményt nyújt a felhasználóknak. Az NPad X1 11 hüvelykes IPS In-cell kapacitív kijelzővel rendelkezik, 2000 x 1200 pixel felbontással. Ez a felbontás jó képminőséget biztosít, élénk színekkel és részletgazdag képekkel. Az eszköz Android 13 operációs rendszert futtat, ami modern és felhasználóbarát felületet biztosít.

N-One NPad X1 - erős proci és Widevine L1 támogatás az új táblagépben 2

A tablet 16 GB LPDDR4 RAM-mal (8+8) és 128 GB UFS belső tárhellyel rendelkezik, ami elegendő tárhelyet és sebességet biztosít a többfeladatos használathoz és az adatok tárolásához. A készülék hátulján egy 20 megapixeles fő kamera és egy 2 megapixeles makró kamera található, míg elől egy 8 megapixeles kamera szolgál a videóhívásokhoz és szelfikhez. Az NPad X1 egy 3.8 V/8600 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, ami hosszú üzemidőt biztosít. A tablet 525 grammos súlya és 258 x 162 x 7.5 mm-es mérete könnyűvé és hordozhatóvá teszi.

N-One NPad X1 - erős proci és Widevine L1 támogatás az új táblagépben 3

A csatlakozási lehetőségek közé tartozik a Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac 2.4GHz/5GHz), Bluetooth 5.0, OTG támogatás, GPS, valamint 4G támogatás számos frekvenciasávon, továbbá rendelkezik G-szenzorral, amely a készülék mozgását érzékeli. Fontos képesség a Widevine L1 tanúsítvány megléte, aminek hála már nagyfelbontásban nézhetjük a gépen a Netflix tartalmait is. Az N-One NPad X1 csomagjában megtalálható egy 18W-os töltő és egy adapter, amely a vásárló országától függően változhat. Az I/O portok között szerepel egy Type C port, egy Nano SIM kártyahely, valamint egy Micro SD/Nano SIM kártyahely, ami legfeljebb 1 TB-ig bővíthető.

A gépet cseh raktárból szállítják hozzánk, ára a BG355e40 kuponkóddal az eredeti 71 400 helyett 67 500 forint itt:

 

N-One NPad X1 tablet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.