Válassza az Oldal lehetőséget

Befutott a legolcsóbb elektromos Mercedes, 76 ezerért már haza is viheted!

Befutott a legolcsóbb elektromos Merci, ez piacot robbant!

De ha a piacot nem is robbantja fel, a gyereked a játszótér királya lesz vele.

Befutott a legolcsóbb elektromos Merci, ez piacot robbant!

Az ELJET által gyártott, Mercedes AMG GT licensszel rendelkező gyermek elektromos autó egy igazán vonzó játék, amely a 3-8 éves korosztály számára készült. Ez a modell fekete színben kapható és műanyagból készült, amely megbízható és tartós anyag a gyermekjátékok számára. A két darab 25 wattos motor (összesen 50 watt) és a 12 V / 4.5 Ah kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy az autó 3-5 km/h sebességgel haladhasson, így biztonságosan vezetheti a gyermeked.

Befutott a legolcsóbb elektromos Mercedes, 76 ezerért már haza is viheted! 1

Az autó különleges jellemzői közé tartozik a luxus kialakítás, amely hűen tükrözi a Mercedes márkát, beleértve az autentikus lámpák formáját, a modernizált ülést, valamint a nyitható ajtókat, amelyek növelik a realisztikus benyomást. A biztonságot egy öv, működő első és hátsó lámpák, valamint egy távirányító biztosítja, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy irányítsák a járművet a gyermek maximális biztonsága érdekében.

Befutott a legolcsóbb elektromos Mercedes, 76 ezerért már haza is viheted! 2

A kényelmes működtetés érdekében a játékautó lábbal működtethető pedállal rendelkezik, amely lehetővé teszi a sebesség szabályozását, beleértve az alacsony, magas sebességet és a tolatást is, így a gyerekek könnyebben kezelhetik a járművet. Az autó szórakoztató funkciói közé tartozik az USB-bemenet, az MP3-lejátszás és a rádió, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek vezetés közben kedvenc dalait hallgathassa, ezzel fokozva az élményt.

Befutott a legolcsóbb elektromos Mercedes, 76 ezerért már haza is viheted! 3

Az autó méretei 99 x 55 x 41 cm, a nettó súlya 10 kg, és legfeljebb 25 kg teherbírással rendelkezik. A termékhez 2 év garancia tartozik, ami biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot. A csomag tartalmaz egy gyermek elektromos autót, egy távirányítót, egy töltőt, valamint egy használati útmutatót, amely tartalmazza a garanciakártyát is. Ez az elektromos autó nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyermek motoros készségeit és térérzékelését, miközben biztonságos környezetet biztosít a játékhoz.

Az autó eredeti ára 100 500 forint, de a BGCZAMG12 kuponkóddal ezt 76 000 forintra csökkentheted. A szállítás cseh raktárból történik, vásárlás az alábbi hivatkozáson:

 

Mercedes AMG GT elektromos autó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.