Válassza az Oldal lehetőséget

Nálunk is megvásárolhatóak a BRAVIA W sorozatú televíziók

Nálunk is megvásárolhatóak a BRAVIA W sorozatú televíziók

A BRAVIA W sorozatú televíziók már elérhetőek a boltokban.sonytvw

A Sony a felhasználói élmény növelése érdekében ezen a nyáron egy különleges akció keretében Xperia okostelefont ad bizonyos szériájú BRAVIA tévék megvásárlása esetén. 55″/139 cm vagy 47″/119 cm képátmérőjű W8-as modellek mellé a regisztráló vásárló jogosult egy Xperia L™ okostelefonra, az 55″/139 cm vagy 46″/116 cm képátmérőjű W9-es modellekhez pedig egy Xperia Z™ okostelefont ad ajándékba a Sony a vásárlónak. Az ajánlat 2013. május 29-től július 14-ig érvényes.

A W905A készülék LED-es háttér-világítású TRILUMINOS képernyőjének széles színskálája természetesebb, élénkebb színvilágot biztosít a tökéletes moziélményhez. A QuantumDot technológiának köszönhetően a legnehezebben reprodukálható színek, a piros, a kék és a zöld is valóságossá válnak. 

A részletgazdag képek mellett a hangteljesítmény is kiemelkedő. A W905A modell egyedi, 1.2 méter hosszúságú hangsugárzóval rendelkezik, ami egy kompakt egységbe építve, a tv képernyője mögött található. Viszonylag kis mérete ellenére olyan erős basszust biztosít, ami megadja az akciófilmek és zenék valódi hangulatát. 

A vezeték nélküli képernyőmegosztást a Wi-Fi mellett a W905A és a W805A modellek esetében az egyérintéses technológia is lehetővé teszi, utóbbinál az NFC-kompatibilis távirányítón keresztül zajlik az adatátvitel. A tökéletes digitális összhatást a beépített internetes böngésző és a Youtube™, Twitter, Skype és Facebook® alkalmazások garantálják.

A legkisebb képernyőmérettel bíró modell 440 ezer, a legdrágább pedig már 840 ezer forintos árcédulát kapott, a vásárlóknak tehát vastag pénztárcával kell bírniuk.