Válassza az Oldal lehetőséget

Napfénnyel táplálkozó védelem az iPad-ekhez a Logitech-től

Napfénnyel táplálkozó védelem az iPad-ekhez a Logitech-től

A Logitech a közelmúltban már a piacra dobott egy kifejezetten az almás tabletekhez kialakított 2-az-egyben billentyűzet-tok kombinációt. A Solar Keyboard Folio sokban hasonlít korábbi testvéréhez, mégis egy valamiben teljesen eltér.

34a

Rengeteg különleges kiegészítővel találkozhatunk az Apple termékei kapcsán hiszen, mindenki tudja, hogy ezekhez a készülékhez a népszerűségük miatt is könnyen eladhatnak akár hasznos, akár dekoratív funkciót betöltő terméket. A Logitech-re egyébként sem jellemző hogy olyan termékekkel vonná magára a figyelmet, amely miatt később ujjal kellene rájuk mutogatni.

 

A Solar Keyboard Folio-al – az egyik szinte korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló – megújuló energiaforrást használó családjukat akarják bővíteni. Ez az új iPad illetve a korábbi iPad 2-höz ajánlott védőtok-billentyűzet ugyanis a fényből nyeri a működéshez szükséges energiát. A klaviatúra bluetooth-on keresztül kommunikál tabletünkel, és a fényből „táplálkozik”.

 

A Logitech elmondása szerint a Solar Keyboard Folio egy teljes feltöltéssel optimális használat (napi 2 óra) mellett teljesen sötét helyen akár 2 évig is képes funkciójának megfelelően működni. A gumírozott kialakítás megfelelő védelmet is biztosit kedvenc almás kütyünk számára, mintha csak egy vékonyabb könyv került volna a kezünkbe. A Folio 2 különböző pozícióba állítható be, attól függően mire szeretnék használni táblagépünket.

Az automatikus On\Off funkció pedig a Folio zárása\nyitása esetén zárolja\feloldja iPadünket hogy minél kevesebb energia menjen el a kijelző megvilágítására.

 

A Logitech Solar Keyboard Folio-ja májusban válik elérhetővé az Egyesült Államokban és Európában egyaránt 129,99 dolláros végfelhasználói áron.

 

Forrás: TechPowerUp! 

A szerzőről