Válassza az Oldal lehetőséget

Napi szemle (2018. szeptember 30.)

Napi szemle (2018. szeptember 30.)

Mint azt már bizonyára tudjátok, napi szinten közöljük kedvenc áruházaink kuponos és kupon nélküli akcióit. 

Napi szemle (2018. szeptember 30.)

 

Ezúttal is megjegyezzük, hogy az akciókban megvásárolható termékek véges számban állnak rendelkezésre. Ahol a zárójelben a „Flash Sale” áll, ott nem kell kuponkódot használni az akciós árhoz, általában ezeknél a termékeknél a darabszám is magasabb.

Mi is ez a „napi szemle”? Egy kósza gondolattal arra jutottunk, hogy ha igény mutatkozik rá, akkor az ömlesztett listából készítünk egy szűkített kivonatot  ahol a személyes kedvenceink, a leginkább figyelemfelkeltő ajánlatok kapnak helyet.

LED Display Water Shower Thermometer – SILVER 1PC – 8.99 dollár (GB-HGSTH8) 

Vízátfolyásos digitális hőmérő, mely (elvileg) minden szabványos kádhoz és zuhanyzóhoz felszerelhető. A remek áron kívül érdekes, hogy elem nélkül működik, azonkívül 360 fokban forgatható. A kütyü működését a lenti videó mutatja.

MEIZU EP52 – 35,99 dollár (Flash Sale)

A Bluetooth 4.1 támogatással bíró vezeték nélküli fülhallgató vízálló (IPX5), 8 óra folyamatos használatot és 150 óra készenléti időt ígér. Figyelemre méltó még az apt-X támogatás is, a mágneses kialakítás és a pehelykönnyű tömeg.

meizu ep52

Letv Pro 3 X651 4G Phablet – 109,99 dollár (Flash Sale)

Sajnos csak rózsaarany színben érhető el ez a rendkívüli kedvezmény, de legalább itt elég ütős a dolog. Az Android 6.0 a jövőben már kicsit problémás lehet, a Helio X23, a 4 GB-os memória és a 32 GB-os belső tárhely viszont elég jól mutat. Tudomásunk szerint magyar nyelvet nem támogat a rendszer, ezt mindenképpen vegyétek figyelembe! Kétségtelen, hogy kissé kalandor jellegű vállalkozás ez, a vas miatt érdemes vetni rá egy pillantást.

letv pro x651

Alfawise 32 GB Micro SD Class 10 UHS-1 – 5,99 dollár (AlfawiseU1)

Nem mintha sokat számítana, de nagyon király ez a macskás festés! A termék viszonylag új, túl sok vásárlói visszajelzés nincs is róla, de a Class 10 osztály okán úgy gondoljuk, hogy a sebességgel hatalmas bajok nem lehetnek – legalábbis akkor, ha nem 4K-ban videóztok.

alfawise memcard 02

Tetris Game Console Big Screen Electronic Handheld Machine – 6,49 dollár (Flash Sale)

Ez már nettó retrózásnak számít, abban teljesen biztos vagyok. Szerencsére a nevével ellentétben nem csak a tetrisz található meg rajta, hanem még további 25 másik játék is. Múltidézésnek biztosan kitűnő, ajándéknak sem utolsó, most épp akciósan drágának sem mondható, szóval itt a helye!

gearbest játék