Válassza az Oldal lehetőséget

Négy új deszkával bővült az ASRock „gyilkos” sorozata

A cél egyértelmű és világos: az ASRock a Killer szériával meg akarja nyerni a legkeményebb játékos arcokat.

asrock-kill

Az impozáns felhozatal láttán azt kell mondanunk, ez a terv akár még sikerülhet is.

A Fatal1ty nevével fémjelzett új deszkák szerencsére több platformon is jelen vannak: Z87 Killer, B85 Killer, 990FX Killer és FM2A88X+ Killer. Közös pont az E2200-as hálózati vezérlő, mely automatikusan felismeri a játékhoz kapcsolódó adatokat, és prioritást ad annak az egyéb hálózati forgalommal szemben – innen jön a nincs lag, csak frag jelmondat. Ha az automatizált eljárás valami oknál kifolyólag csődöt mondana, akkor jön képbe a Qualcomm Atheros Killer Network Manager, ahol személyre szabott konfigurálást vihetünk végbe.

A hangzásvilág tekintetében sem alakulhatnak ki különbségek, a Purity Sound mind a négy alaplapnál a lenti képen látható jóságokat kínálja nekünk.

8o-PuritySound115dB-Desc3

Örömmel látjuk, hogy a magas minőségre irányuló törekvés nem csorbult egyik terméknél sem: digitális PWM, aranybevonatú szilárd kondenzátorok, komoly tápellátás, Hi-Density tápcsatlakozók. Az előbbiek egyúttal azt is garantálják, hogy az árcédula láttán enyhén sokkos állapotba kerüljünk.

A Fatal1ty 990FX Killer alaplapnál nem mehetünk el szó nélkül az NGFF foglalat mellett sem, melybe elsősorban majd egy SSD meghajtó kerülhet. Hivatalos processzortámogatási lista ugyan még nincs, de mi azért itt már könnyedén el tudjuk képzelni a brutális fogyasztásukról híres FX-9590 és FX-9370 megoldásokat is.

Az alaplapokról további részleteket itt olvashatunk.

A szerzőről