Válassza az Oldal lehetőséget

Tesztajánló – Gigabyte X299 Aorus Gaming 3 alaplap

Tesztajánló – Gigabyte X299 Aorus Gaming 3 alaplap

Az X299 az Intelnél most a prémium kategória. A legtöbben csak a nyálunkat csorgatjuk, ha ilyen hardevrről hallunk, de vannak olyan szerencsések, akik ezeket meg is vehetik. Így aztán, mivel van rá kereslet, kell az új procik alá megfelelő alaplapot is gyártani, olyat is, amit egy gamer tenne a gépébe. Ilyen például a Gigabyte X299 Aorus Gaming 3 alaplap.

Gigabyte X299 Aorus Gaming 3

 

A Lanoc.org oldal szerkesztői megtehették, hogy egy ilyen alaplapba bepattintsanak egy Intel Core i9-7900X processzort és lefuttatak néhány tesztet, hogy mi is láthassuk mire képes a jelenlegi csúcs hardver az Intel színeiben. A konfiguráció további elemei voltak a 16 GB-nyi Kingston HyperX FURY DDR4 memória, a Kingston HyperX 240GB SSD, egy Nvidia GTX 1080 Ti videokártya valamint egy Thermaltake 850 wattos tápegység.

Ha téged is érdekel mit lehet ebből a vasból kihozni, akkor kattints ide: Gigabyte X299 Aorus Gaming 3 tesz

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.