Válassza az Oldal lehetőséget

Ninkear N14 notebook 4K kijelzővel – utazáshoz egyszerűen tökéletes!

Ninkear N14 notebook 4K kijelzővel – utazáshoz egyszerűen tökéletes!

Egészen elképesztő ez a gép, akár 4K-s tabletként is használhatjuk.

Ninkear N14 notebook 4K kijelzővel – utazáshoz egyszerűen tökéletes!

A Ninkear N14 laptop egy elegáns és modern készülék, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a mindennapi használat igényeinek, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. A 14 hüvelykes, 360 fokban elforgatható érintésérzékeny kijelzője 4K felbontással rendelkezik, ami remek vizuális élményt nyújt. Az Intel Celeron N95 processzor, amely akár 3,4 GHz-es órajelig képes felgyorsulni, a négy mag és négy szál pedig biztosítja, hogy a laptop zökkenőmentesen futtassa a legtöbb megszokott alkalmazásunkat. A Celeron N95 az Intel legújabb szériájú terméke, amit kimondottan alacsony fogyasztású hordozható gépek számára fejlesztettek ki.

Ninkear N14 notebook 4K kijelzővel - utazáshoz egyszerűen tökéletes! 1

A 12 GB DDR5 RAM és az 1 TB-os SSD tárhely kombinációja gyors és hatékony teljesítményt nyújt, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy egyszerre több alkalmazást is futtasson problémamentesen. A Windows 11 operációs rendszer előre telepített, így a laptop kibontása után azonnal használatba vehető. A gép HD webkamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi a videóhívásokat és a konferenciabeszélgetéseket. A teljes méretű, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet kényelmes gépelést biztosít még alacsony fényviszonyok között is. A beépített 46,2 Wh-s akkumulátor akár 8 órás üzemidőt is kínál, ami ideális a hosszabb ideig tartó használathoz anélkül, hogy közben tölteni kellene.

Ninkear N14 notebook 4K kijelzővel - utazáshoz egyszerűen tökéletes! 2

A laptop tömege mindössze 1,5 kg, a vastagsága csupán 18 mm, így könnyen hordozható és ideális társ lehet utazáshoz is. A csatlakoztathatóság terén a Ninkear N14 számos lehetőséget kínál, beleértve a Wi-Fi-t, a Bluetooth 4.2-t, a Type-C és USB 3.0 portokat, valamint a TF kártyaolvasót és a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót. A csomag tartalmazza magát a laptopot, a felhasználói kézikönyvet, a garancia kártyát és az eredeti hálózati adaptert. A Ninkear N14 tökéletes választás lehet azok számára, akik egy megbízható, könnyen hordozható és magas teljesítményű laptopot keresnek mindennapi használatra.

Ninkear N14 notebook 4K kijelzővel - utazáshoz egyszerűen tökéletes! 3

Ha szeretnél egy ilyen gépet, akkor most cseh raktárból szállítják ki neked, az ára pedig a BGeef1f2 kuponkóddal csak 149 800 forint itt:

 

Ninkear N14 Laptop

 

További notebook hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.