Válassza az Oldal lehetőséget

Okos kettőhúszas elosztót a kertbe is!

Okos kettőhúszas elosztót a kertbe is!

A legtöbb esetben az okosotthon megáll a ház falánál. Belül. De miért is?

Okos kettőhúszas elosztót a kertbe is!


A legtöbben, ha okosotthonban gondolkoznk, akkor ezen a lakás okosítását értjük. Egy panelben vagy egy társasházban nyilván logikus így gondolkozni, de ha kertes házban vagy kertkapcsolatos lakásban élünk, akkor nyugodtan lépjünk ki a teraszajtón, és kezdjünk el azon gondolkozni, hogy tudnánk a kertünket is okosítani!

Okos kettőhúszas elosztót a kertbe is! 1

Hiszen a kertben is vannak lámpák és vannak különféle elektromos eszközök, amiket jó lenne automatizálva kapcsolni, használni. Ehhez mutatok most egy egyszerű eszközt!

Ez az eszköz pedig nem más, mint egy okos, kettőhúszas elosztó. A két kimenettel rendelkező elosztó IP44-es víz elleni védelmet kapott, és akár 4000 watt / 16 amper is átmehet rajta. Használható -40 és 60 Cesius fok közötti tartományban, és természetesen a telefonunkról is vezérelhetjük. Beilleszthető Amazon Alexa vagy Google Assistant ökoszisztémákba is, vagyis, akár élőszóval is vezérelhetjük, ha erre fel van készítve au otthoni rendszerünk.

Okos kettőhúszas elosztót a kertbe is! 2

Az elosztó olasz vagy spanyol raktárból is megvehető, így se vám, se plusz áfa, a Get coupons-ra kattintva pedig kérhettek kuponkódot.

Ha tetszik itt nézd meg:

Teckin IP44 vízálló, kültéri okoselosztó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.