Válassza az Oldal lehetőséget

Októberben érkezik a Samsung Galaxy NX

Októberben érkezik a Samsung Galaxy NX

A Samsung új, Android alapú kamerájának érkezése nem újdonság, de most már a bemutatkozás idejét és az induló árat is ismerjük.

Samsung Galaxy_NX

Ahogy a címben is olvasható a boltokban októberben lesz megtalálható a gép, igaz ez a dátum csak az Egyesült Államokra jelenthető biztosan. Ami viszont tutinak tűnik, hogy a váz ára 1600-, míg a váz egy 18-55 milliméteres objektívvel 1700 dollár lesz.

A Samsung Galaxy NX-ben 20,3 megapixeles APS-C CMOS szenzort, a 4,8 inches érintésérzékeny LCD kijelzőt, 1,6 GHz-es quad-core processzort, a 2 GB RAM-ot, 16 GB-os háttértárat, WiFi-t, Bluetooth 4.0-t, valamint 4G LTE kapcsolatot is találunk. A 4.2-es Jelly Bean rendszerrel érkező gép teljes HD, vagyis 1080p-s videók felvéelére is alkalmas lesz.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.