Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsó, olcsóbb, legolcsóbb – 4 magos telefon 15 ezer forint alatt

Olcsó, olcsóbb, legolcsóbb – 4 magos telefon 15 ezer forint alatt

Múlt héten egy 20 ezer forint alatti 4 magos telefonról írtam, és láthatóan sokan kedvelték a tényt, hogy ennyiért is lehet már használható készüléket venni. Itt van a folytatás, ráadásul még olcsóbban!

Olcsó, olcsóbb, legolcsóbb – 4 magos telefon 15 ezer forint alatt

Az a helyzet, hogy a képességek felsorolása nem fog túl sok időt igénybe venni, hiszen ez egy kimondottan alsókategóriás telefon. Ennek ellenére gyengének még sem mondhatjuk, hiszen a 4,5 colos, 960 x 540 pixeles kijelző mögött egy négymagos, 1,3 GHz-en működő MTK6580-as proci dolgozik. A munkát 1 GB rendszermemória segíti, ami mellett találunk még 8 GB háttértárat is.

Blackview A5 3G Smartphone 2

A grafika zökkenőmentes futásáért nem a processzor, hanem egy dedikált videovezérlő, egy Mali-400MP GPU felel. Szenzorokból nem kapunk sokat, van közelségérzékelő és gravitációs szenzor.

Blackview A5 3G Smartphone 3

Rádiókból a szokásos darabokat találjuk. Van GPS, Bluetooth 4.0 és wifi, ami a b/g/n szabványokat támogatja. Az olcsósítás miatt az LTE támogatás kimaradt, agy a mobil szélessávot 900- és 1200 MHz-es 3G kapcsolaton keresztül élvezhetjük. SIM kártyából kettőt használhatunk egyidejűleg a telefonban.

Blackview A5 3G Smartphone 4

Multimédia terén természetesen megkapunk mindent, amit az Android 6.0-ás verziója egy ilyen telefonon támogatni tud. Zenehallgatás, e-book formátumok támogatása, fényképezés és video-felvétel. Ez utóbbiakhoz két kamerát kapounk. az előlap 2-, míg a hátlapi 5 megapixeles.

Blackview A5 3G Smartphone 5

Ahogy a fentiekből is látható, ez a telefon nem a jelenlegi csúcskategória, de ezt az ára is mutatja, hiszen nem 300 ezer forintba kerül, most mindössze 50 dollárt, vagyis nagyjából 14 500 forintot kell érte fizetnünk, a szállítás ingyenes.

További információk, képek és vásárlás itt: Blackview A5 3G Smartphone

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.