Válassza az Oldal lehetőséget

PayPalt is elfogad a Malév

PayPalt is elfogad a Malév

A Malév csatlakozott a PayPal biztonságos, nemzetközi rendszeréhez, amelynek jelenleg világszerte 103 millió aktív felhasználója van 190 piacon és 25 pénznemben. Az online vásárlások egyszerűen, három kattintással elintézhetők anélkül, hogy szükség lenne a bankkártya adatainak, vagy egyéb pénzügyi információknak ismételt megadására.

PayPalt is elfogad a Malév

Az előző év folyamán a PayPal folyamatosan bővítette együttműködéseinek hálózatát a világ számos légitársaságával, aminek köszönhetően immár több mint 9 millió online tranzakciót hajtottak végre a felhasználók. Az internet az évek során az utazási foglalások első számú kiszolgálójává vált, mivel gyorsabb, biztonságosabb és kiszámíthatóbb fizetési lehetőséget kínál a vásárlóknak, mint a számla utólagos rendezése.

“Nagyon örülünk, hogy a Malév is csatlakozott stabilan növekvő európai légitársaságokból álló portfóliónkhoz, mivel Kelet-Közép Európa három legjelentősebb légitársaságának egyike. Reméljük, hogy nemzetközi fizetési rendszerünk segítségére lesz majd a világ utazóinak elérésében” – mondta el Mikolaj Zakrzewski, a PayPal közép-európai üzletfejlesztési menedzsere.

Forrás: malev.hu

A szerzőről