Válassza az Oldal lehetőséget

Polaroid kamera az Android erejével

Polaroid kamera az Android erejével

A Samsungnál nagyon jól ráéreztek arra, hogy a felhasználók szeretnének okosabb fényképezőgépeket. Az Android remek lehetőséget kínált arra, hogy ezek az okos gépek megszülessenek. Úgy tűnik, hogy jövőre a Polaroid is követi a Samsungot ezen az úton.

socialmatic-550x297

Az Android erejére épülő szerkezet a Socialmatic nevet kapja, amiből egyből nyilvánvalóvá válik, hogy a cél a képek minél gyorsabb megosztása. A Polaroid készüléke 14 megapixeles képérzékelővel, 2 megapixeles második kamerával, 4,3 hüvelykes érintésérzékeny kijelzővel érkezik. A képek megosztását segíti elő a WiFi és a Blutooth kapcsolat. Képeinket SD/SDHC kártyára rögzíthetjük. A Polaroid Socialmatic várható megjelenése 2014 első negyedéve, az induló ár pedig 300 dollár lesz.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.