Válassza az Oldal lehetőséget

Praktikus, könnyen kezelhető e-könyv olvasó a WayteQ-től

Tovább bővíti termékkínálatát a WayteQ Europe Kft. Az új multimédiás eszköz az olvasást kedvelő felhasználókat veszi célba.
wayteq xbook_60w_ebook_reader_box Az xBook-60w névre keresztelt e-könyv olvasót 6 hüvelykes kijelzővel szerelték fel, alig több mint 200 gramm és 8 mm vékony, ennek megfelelően munkába járás, vagy akár hosszabb utazás során is kényelmes olvasást biztosít.
A e-book kicsomagolás után akár azonnal használatba is vehető, néhány egyszerű beállítással – úgy, mint betűméret és betűtípus kiválasztása, elforgatható nézet – pedig könnyedén testre is szabható. Az előre telepített Dumas, Mikszáth vagy Gárdonyi klasszikusok mellett számos mást is tárolhatunk e-könyvünk, hiszen a 4 GB-os tárhely akár 5000 könyvvel is elbír. A 16 szürkeárnyalatos e-Ink Pearl kijelzőnek köszönhetően pedig a szabadban való olvasás is problémamentes, még erős napfény esetén is.
 
wayteq xbook_60w_ebook_reader
A kiválasztott könyv a szövegfelolvasás funkciót választva kihangosítva vagy fülhallgató csatlakoztatásával is élvezhető. Ráadásul az xBook-60w a legnépszerűbb e-könyv formátumok támogatása mellett MP3 fájlokat is beolvas.
A 600 MHz-es Rockchip2818 processzort egy 1500 mAh kapacitású akkumulátor táplálja, ami egy feltöltéssel több ezer lapozást, képernyőváltást tud kezelni, Wi-Fi használat nélkül számolva.

A WayteQ xBook-60w 29.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kapható.

Forrás: Sajtóközlemény