Válassza az Oldal lehetőséget

Professzionális egérpad és fénysebességű egér a Razertől

A kettő együttes használatával a legtöbben könnyedén válhatnak virtuális sorozatgyilkossá.

A Salmosa fantázianévre keresztelt rágcsálóval ezúttal nem teljesen a profi szint megcélzása volt az elsődleges terv a gyártó részéről, hiszen állításuk szerint az újdonság alapvetően egy belépőszintű játékos egér. Ez persze nem jelenti azt, hogy a teljesítmény és minőség is alább szorult volna, hiszen a specifikácók között ismét megjelentek olyan, a gyártóra jellemző technológiák, mint pl. a Precision 3G érzékelő vagy a Hyperesponse gombok.

Professzionális egérpad és fénysebességű egér a Razertől

A Salmosa tehát egy vérbeli játékos egér, mely 1800 dpi felbontású optikájával sokak számára elégséges fegyvernemet jelenthet. Természetesen ez a modell is nyújt némi érzékenységváltást, azonban az 1800-on kívül “csak” a 800-as érték állhat a felhasználó rendelkezésére. Ehhez a módosításhoz dedikált gombot helyeztek a vázra, illetve egy másik gombbal lehet szabályozni az USB-s adatátvitel frekvenciáját. A kellő tapadást UltraSlick teflontalpak segítéségével érték el a mérnökök, azonban a kiváló csúszáshoz szükségünk lehet egy olyan egérpadra, amelyet szintén a napokban mutatott be a gyártó.

Professzionális egérpad és fénysebességű egér a Razertől

Ez pedig nem más, mint a Destructor elnevezésű modell, mely — ahogy az ilyen termékeknél erényként szokott előfordulni — fejlesztésében neves eSport csapatok is segédkeztek. A méretes fémlap speciális bevonata révén akár 25-37 százalékos javulást is elérhetünk az egér mozgásában az egyéb, piacon lévő felületekhez képest. A 350×280 mm-nyi terület bőséges helyet nyújt még a nagy lendületű mozgásokhoz esetén is, sőt, esetleges szállításától sem kell megijdenünk, a gyártó elegáns védőkoffert mellékel a Destructor mellé.

A szerzőről