Válassza az Oldal lehetőséget

Projektorvásár a belépőszinttől a lézerig

Projektorvásár a belépőszinttől a lézerig

Már nem kell évekig gyűjtögetned egy vetítőre.

Projektorvásár a belépőszinttől a lézerig

A kínai cégek talicskaszám ötnik a piacra az új projektorokat, amiknek az ára évről-évre alacsonyabb. Már 100 dollár (vagyis kb. 30 ezer forint) alatt találunk használható HD felbontású darabokat, 200 dollár környékén frankó FHD felbontásúakat, és már 2000 dollár alatt vannak a 4K-s DLP lézerprojektorok is, amikkel akár a hagyományos tévézés is kiváltható, ráadásul akár 200 colos képátló mellett is mozizhatunk.

A Geekbuyingon most egy egész projektor családot ajánlanak figyelmünkbe, amik közül sokat kuponnal is megtoltak, hogy használható árakat kapjunk. Nem állítom, hogy ezek a vetítők őrült nagy technológiai újításokat hoznának vagy felébe kerülnének a piacon lévő hasonló gépeknek, de a képességek terén nincs szégyelnivalójuk, és az áruk is megfelelő.

A mostani akcióban négy kuponos árat kapunk, de a promóció alatt a többi gép is megfelelő árcimkével rendelkezik.

Ezek a kuponos ajánlatok:

Nézzétek meg a gépeket, és nézzétek meg a promomóció nyitóoldalát is, ahol további projektorokat találhattok! A szállítás természetesen EU raktárakból történik, így nem kell vámeljárástól tartanotok, az ÁFA pedig benne van az árban. A promóció nyitóoldala az alábbi hivatkozáson található:

Bomaker projektorok bevezető akciója

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.