Válassza az Oldal lehetőséget

Tervezd meg álmaid ION-ját!

Tervezd meg álmaid ION-ját!

Versenyre hív az NVIDIA az ION népszerűsítéséhez és képességeinek prezentálásához! A legkreatívabb és legügyesebb jelentkezők a dicsőség mellett természetesen nyereményekben részesülnek…

A megmérettetés lényege, hogy a Zotac ION ITX 330 alaplapja köré kell pontosan megtervezett és átgondolt körítést kreálnunk, melynek olyan jelleget kell öltenie, amely illeszkedik az ION-vonal szellemiségéhez. Ilyen például az alacsony fogyasztás és hőtermelés, a kis méret, valamint a kedvező vételár. Ennek értelmében a kitalált komplett gép vételára nem haladhatja meg az 500 dolláros lélektani határt.

Tervezd meg álmaid ION-ját!

A versenyben olyan nevek közreműködnek majd, mint Dennis “Deadguy” Leach, Brian “Boddaker” Carter, Bill “Overkill Bill” Owen, Geno “BoxGods” Phipps és Ton”TiTON” Khowdee — természetesen ezúttal szigorúan zsűriként. A pontozás 10-es skálán történik majd három szempont szerint, ezek a kreativitás, az ION előnyeinek és képességeinek megjelenése, valamint a gép megjelenése. Utóbbi kritérium miatt nyugodtan szabadjára lehet engedni a fantáziánkat a külső kiválasztásánál.

Tervezd meg álmaid ION-ját!

Gondolnád, hogy víz helyett ION van benne? 

A pályázatok beküldésére 60 nap áll rendelkezésre, melyek közül az említett zsűritagok a legjobb 30 tervezetből tagonként kiválasztanak egyet, amiket továbbküldenek a CPU Magazine versenyére. A nyertes konstrukció szülőatyja örökre birtokba veheti az életre hívott műalkotását, a többi 4 mester pedig fejenként egy Zotac ION ITX 230 alaplapot és két PC-s játékot vihet haza (Sims 3, 1400 Battle Funds a Battlefield Heroeshoz). A legjobb 30 pályamű tulajdonosainak mindegyike egy 1 éves CPU Magazine előfizetéssel lesz gazdagabb.

Tervezd meg álmaid ION-ját!                 Tervezd meg álmaid ION-ját!                Tervezd meg álmaid ION-ját!

További részleteket a hír forrására kattintva tudhattok meg! Harca fel!

A szerzőről