Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart 9. születésnap milliónyi kuponnal

Tronsmart 9. születésnap milliónyi kuponnal

Oké, egy kis csalás van a dologban, de az tény, hogy lényegében minden Trosmart terméket kuponnal vásárolhatunk meg.

Tronsmart 9. születésnap milliónyi kuponnal

Elképesztő módon szalad az idő, én például alig néhány éve csodálkoztam ráa Tronsmartra, amikor Louis Suárez lett a cég reklámarca. A drága Suárez éppen elhíresült a harapásáról akkoriban, szóval volt hírértéke a dolognak.

Tronsmart 9. születésnap milliónyi kuponnal 2

A Trosmart azóta tucatjával önti ránk a remek ár/érték arányú cuccait, továbbra is a hangtechnikára koncentrálva. Rengeteg fül- és fejhallgató, talán még ezeknél is népesebb Bluetooth hangfal képezi a repertoárt.

Tronsmart 9. születésnap milliónyi kuponnal 3

A termékeik jórész a középkategóriában, esetleg a középkategória tetején vitézkednek, ott azonban olyan erősen megvetették a lábukat, hogy napjainkra szinte kikerülhetetlenek lettek. Árban is, teljestményben is nagyokat tudnak gurítani, talán ez indokolja, hogy nálam is három Tronsmart cucc van használatban. Az évek folyamán szépen összegyűltek.

Tronsmart 9. születésnap milliónyi kuponnal 4

A lényeg, hogy bizony már 9. évesek lettek, közeledik az első tízes, és ezt a születésnapot, mint az előzőeket is, az egyik legnagyobb partnerük, a Geekbuying oldalain ünneplik meg. Az akció ideje alatt három kupont kapunk, ezeket lényegében minden Tronsmart cucchoz fel lehet használni.

Tronsmart 9. születésnap milliónyi kuponnal 5

Ezek a kuponok:

Ha szeretnétek élni a születésnapi ajánlattal, akkor a következő hivatkozásra kattintsatok:

Tronsmart 9. születésnapi promóció

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.