Válassza az Oldal lehetőséget

Ugreen M.2 NVMe – gyors, kicsi, olcsó külső SSD

Az Ugreen M.2 NVMe 10 Gbps SSD Enclosure egy szerszám nélküli külső NVMe SSD ház, amely nagy sebességű, akár 10 Gbps adatátviteli sebességet biztosít.

Ugreen M.2 NVMe - gyors, kicsi, olcsó külső SSD

A nagy átviteli sebesség miatt ideális megoldás nagyméretű fájlok, például videók, nagy felbontású fényképek és hangfájlok gyors és hatékony átvitelére. A ház egyszerű használatra lett tervezve, és USB-C-USB-C és USB-A-USB-C kábeleket is tartalmaz, így számos eszközhöz csatlakoztathatja.

Ugreen M.2 NVMe - gyors, kicsi, olcsó külső SSD 1

A ház használatához egyszerűen telepítse NVMe M.2 SSD-jét a házba, és csatlakoztassa az eszközéhez az USB-C porton keresztül. A burkolat plug-and-play, így nincs szükség semmilyen illesztőprogram telepítésére, így ideális megoldás azoknak a felhasználóknak, akik további tárolót szeretnének hozzáadni az eszközeikhez mindenféle gond nélkül.

Ugreen M.2 NVMe - gyors, kicsi, olcsó külső SSD 2

Az Ugreen M.2 NVMe 10 Gbps SSD Enclosure kompatibilis a Windows, MacOS, Linux és Android operációs rendszerekkel, és úgy tervezték, hogy USB C típusú portokkal működjön. A ház az RTL9210 lapkakészlettel rendelkezik, és támogatja az USB C 3.2 Gen 2-t, így megbízható és gyors megoldás további tárolóeszközök hozzáadásához.

Ugreen M.2 NVMe - gyors, kicsi, olcsó külső SSD 3

Méreteit tekintve a csomag 4,92 x 1,61 x 0,55 hüvelyk méretű és 4,9 uncia súlyú, így kompakt és könnyű megoldást jelent az útközbeni tároláshoz. Akár profi fotós, videós vagy egyszerűen csak valaki, akinek extra tárhelyre van szüksége az eszközéhez, az Ugreen M.2 NVMe 10 Gbps SSD Enclosure gyors, kényelmes és könnyen használható megoldás.

Ugreen M.2 NVMe - gyors, kicsi, olcsó külső SSD 4

Ha szeretnéd megvásárolni, akkor most a 9054110 kuponkóddal 24,29 euróért lehet a tiéd közvetlenül a gyártótól, EU raktárból, így se vámot, se áfát nem kell fizetned!

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

Ugreen M.2 NVMe

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.