Válassza az Oldal lehetőséget

Úgy néz ki mint egy rendes óra, pedig sportolóknak készül

Ütős külső, GPS és szívmonitor vár minket.

Okosórából már rengeteg félét lehet találni. A legtöbb a minél több memóriával és minél nagyobb háttértárral próbál meggyőzni minket. Az S958 teljesen más úton indult el.

s958-gps-smartwatch-phone-2.jpg

Ebben az órában nem találunk brutális hardvert, nem fogunk ezerféle androidos szoftvert telepíteni, nem próbálunk meg az apró kijelzőn navigációt futtatni, még akkor sem, ha találunk benne GPS-t. Ez az óra speciálisan azok számára készül, akik sportolnak, aktív életet élnek, és szeretnék nap végén ellenőrizni a teljesítményüket.

s958-gps-smartwatch-phone-3.jpg

Sportolás közben rögzíti a megtett lépésszámot, sebességünket és távolságot, sőt, hogy pontosabban tudja mérni az elégetett kalóriát még a beépített barométer által mért szintbeli különbségeket is figyelembe veszi, sőt figyeli közben szívünket is.

s958-gps-smartwatch-phone-4.jpg

Az óra természetesen tökéletesen funkciónál karóraként is, sőt, mivel SIM-kártyát is tehetünk bele telefonálhatunk vele, ha úgy adódik. Az órához tartozó telefonos applikáció képes a napi eredményeket naplózni, így később visszanézhetjük fejlődésünk állomásait.

s958-gps-smartwatch-phone-5.jpg

Az S958 mutatós és sokat tud, ehhez képest ára nem veri az eget, sőt, ahhoz képest, hogy GPS-szel és barométerrel is fel van szerelve kimondottan olcsónak tekinthető, jelenleg 17 ezer forintot kérnek érte.

További információkat és vásárlási lehetőséget itt találtok: S958 GPS Smartwatch Phone

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.