Válassza az Oldal lehetőséget

Új ASUS F1A75 alaplapok

Új ASUS F1A75 alaplapok

Új ASUS F1A75 alaplapokAz ASUS bejelentette, hogy az F1A75 alaplapcsalád új, AMD A75 lapkakészletre épülő alaplapokkal bővül.

A kifejezetten az AMD Llano APU-k (gyorsított processzorok) teljesítményének optimalizálásához készült F1A75 Series alaplapok kivételes túlhajtási lehetőségeket kínálnak a sokoldalú APU-hoz, amely többféle integrált grafikus vezérlőt kínál egyetlen tokozáson belül. Az új sorozat fel van szerelve a legfrissebb exkluzív ASUS-technológiákkal és funkciókkal is: a precíz tápszabályozásról a Dual Intelligent Processors 2 (DIP2) és a DIGI+ VRM technológiák gondoskodnak, a grafikus UEFI BIOS felület egérrel használható. 

Az ASUS F1A75 alaplapokon a legújabb AMD A75 lapkakészlet és FM1 foglalat található, amely támogatja az AMD új gyorsított processzorainak (APU) használatát. Ezekbe a lapkákba a kategóriájukban élenjáró AMD Radeon HD 6000 grafikus vezérlők vannak beépítve, valamint támogatják az AMD Dual Graphics funkcióját. A Radeon Dual Graphics mód használatához egy kiegészítő PCI-Express foglalatú Radeon grafikus kártyára van szükség.

A F1A75-V EVO a világ első FM1 foglalatos alaplapja, amely két nyolcszoros sebességű PCI-Express kártyahellyel valósítja meg az AMD CrossFireX™ támogatást. Ezen túl az összes ASUS F1A75 alaplap natívan támogatja a legfrissebb USB 3.0 és SATA 6Gbps szabványokat. 

alt

alt
Az ASUS F1A75 alaplapok specifikációi ide kattintva megtekinthetőek.

Forrás: Sajtóközlemény