Válassza az Oldal lehetőséget

Kipróbáltuk: Archos tablet L-től XXL-ig

Kipróbáltuk: Archos tablet L-től XXL-ig

 

Kipróbáltuk: Archos tablet L-től XXL-ig 1

Ime, megérkezett a szerkesztőségbe az első tablet csomag. Sokat vártunk rá, de el nem késtünk, hiszen a mindenki által várta tablet forradalom még nem érkezett el, rádásul az sem biztos, hogy el fog érkezni. Igaz, a hozzáértők azt mondják, hogy ennek a szegmensnek is meg van a maga helye a számítógépek között, és ezzel a kijelentéssel mi sem vitatkozhatunk. Az már más kérdés, hogy végül a teljes mezőnyből mekkora százalékot fog kitenni a tabletek aránya.

 

{japopup type=”image” content=”images/stories/cikkek/s3nki/archos/101_6.jpg” width=”500″ title=”Archos 101 Internet Tablet” }Kipróbáltuk: Archos tablet L-től XXL-ig 2{/japopup}

Ami tagadhatatlan, hogy egyre több gyártó lép be erre a piacra, ez pedig nem véletlen. A tabletekre igény van, az emberek vásárolják, és bizonyára használják is valamire őket. Azt, hogy ez egy gyorsan lecsengő divat lenne nem gondoljuk, hiszen ezeknek a gépeknek meg van a maguk helye és feladata. Könnyűek, sokáig működnek akkumulátorról. Igaz, nem lehet rajtuk 100 oldalas diplomamunkát írni — pontosabban lehet, de ki az aki ezt meg is próbálja? -, azonban a netre, arra hogy a közösségi hálón belüli életünket éljük, hogy elektronikus könyvet olvassunk, vagy a jegyzeteinket vigyük be az iskolába remek. A tabletek a jövő spirálfüzetei? Lehetséges!

{japopup type=”image” content=”images/stories/cikkek/s3nki/archos/43_5.jpg” width=”500″ title=”Archos 43 Internet Tablet” }Kipróbáltuk: Archos tablet L-től XXL-ig 3{/japopup}

 

A táblagépek előtt tehát nagy jövő állhat. Néhány éve még nem gondoltuk volna, hogy szükségünk van rájuk, ma pedig már egyre többen gondolkoznak a vásárláson. Használatuk teljesen megváltoztatja a számítógépekről alkotott elképzeléseinket. Ha valaki azt gondolta volna, hogy a netbookok a legalkalmasabbak arra, hogy a fotelben hátradőlve elolvassuk a kedvenc internetes oldalunkat, hogy egy utazásra magunkkal vigyük, hogy ne maradjunk le a világ történésiről, az téved. Ezek lesznek a táblák igazi feladati.

{japopup type=”image” content=”images/stories/cikkek/s3nki/archos/70_5.jpg” width=”500″ title=”Archos 70 Internet Tablet” }Kipróbáltuk: Archos tablet L-től XXL-ig 4{/japopup}

Jelen cikkünkben három tabletet mutatunk be nektek, melyek különböző méretűek, ám mind egy gyártótól származnak. Ami ezen kívül közös bennük, hogy meglepően barátságos az áruk. Azonban ne szaladjunk nagyon előre, az ár kérdését hagyjuk az utolsó oldalra! A lényeg, hogy mindegyik darabra jutott három nap, amíg nyomkorászhattuk őket, így azt gondoljuk, hogy képesek leszünk beszámolni előnyeikről és hátrányaikról egyaránt. Vágjunk is bele!

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.