Válassza az Oldal lehetőséget

Új Toshiba tévék az L5 sorozatból

Új Toshiba tévék az L5 sorozatból

A Toshiba bemutatta új, L5 sorozatú, Full HD felbontású, 3D-s, edge led háttérvilágítással rendelkező, nagy kijelzős tévékészülékeit. A  sorozat tagjai 102 cm (40″), 126 cm (50″) és 146 cm (58″) méretben kaphatók.

40 50L53xx_front_left_screen

 

A készülékeket aktív záras technológiával látták el, a beépített, mélységszabályzó funkcióval rendelkező feldolgozóegység képes az eredetileg kétdimenziós felvételeket átalakítani, így a már meglévő, régebbi filmeket és a kedvenc tévéprogramunkat is 3D-ben élvezhetjük.

A tetszetős, fekete, keskeny keretes kialakítást a Toshiba jelenlegi készülékeihez hasonlóan ezüst szegély egészíti ki. Az edge led technológia lényege, hogy a háttérvilágítást adó ledek a kijelző szegélyében találhatók, azok fényét pedig egy jó fényvezető tulajdonságú lemez osztja szét egyenletesen. Ez a technológia kiváló képminőséget biztosít.

58L53xx front_screent_norefl

Az L5 sorozatú televíziók számos csatlakozóval rendelkeznek – 2x HDMI, 1x USB és 1x PC bemenet –, így sokféle eszközzel képesek együttműködni. Az MHL technológia révén még a megfelelő mobiltelefonokon vagy táblagépeken tárolt zenét és Full HD videókat is a nagyképernyős tévén élvezhetjük – ráadásul eközben még fel is tölthetjük készülékünket. A televízió távirányítójával pedig egyszerűen választhatjuk ki a kívánt számot vagy filmet. A készülék képes továbbá USB memórián vagy merevlemezen tárolt tartalom lejátszására is.

L5 series_lifestyle_image_screen

A Toshiba L5 TV sorozatú tévéi 2013 negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

A Toshiba L5 TV sorozat műszaki jellemzői

  • Felbontás: Full HD 3D Edge LED kijelző, 1920 x 1080p, AMR 200 (Active Motion & Resolution)
  • Átalakítás 2D-ről 3D-re mélységszabályozó funkcióval
  • Képméretek: 102 cm (40″), 126 cm (50″) és 146 cm (58″)
  • Csatlakozók: 2 x HDMI® (ebből 1 x HDMI® MHL támogatással), 1 x USB, 1 x PC bemenet, HDMI-CEC®
  • Hangrendszer: Dolby® Digital Plus, Dolby® Digital Pulse
  • USB / HDD médialejátszás
  • Szín: fekete, keskeny keretes kialakítás ezüst szegéllyel, kétféle talppal2
  • Vevőegységek: DVB-T, DVB-T23, DVB-C, analóg

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.