Válassza az Oldal lehetőséget

Újabb strapatelefont mutatott be a Vernee

Újabb strapatelefont mutatott be a Vernee

A 2016-ban alapított gyártó rohamléptekben fejlődik, de van is min javítaniuk.

Újabb strapatelefont mutatott be a Vernee

Az MWC 2018-ra időzítették a zászlóshajó telefonjuk utódjának bemutatóját, de kaptunk tőlük mást is. Például egy újabb, immár tényleg strapatelefonnak kinéző strapatelefont, aminek a Vernee V2 nevet adták.

vernee v2 2

A készülék a már jól ismert MediaTek Helio P23 köré épült, ebből pedig egyből tudhatjuk, hogy egy kellemes, alsó-középkategóriás, de nehezen törhető mobilt kapunk. Az előérzet nem csal, a V2 egy 18:9-es oldalaránnyal és FHD+ felbontással rendelkező asina, amibe 4 vagy 6 GB memóriát és 64 vagy 128 GB háttértárat kapunk. A meglehetősen vaskos, vastag gumírozással ütésállóvá tett készülékházban egy kimondottan nagy, 6200 mAh kapacitású akkumulátor került. További érdekesség, hogy a fényképezéshez négy kamerát használhatunk, kettőt elpl, kettőt pedig hátul. Előbbi 13 + 5 megapixeles, utóbbi 16 + 5 megapixeles megoldás. A telefon kapott még NFC funkciót és szívmonitort is. Az áráról és a megjelenés pontos idejéről még nem tudunk beszámolni.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.