Válassza az Oldal lehetőséget

Ezeket az újdonságokat mutatta be a Xiaomi az MWC 2018-on

Ezeket az újdonságokat mutatta be a Xiaomi az MWC 2018-on

A kiállítás előtt sok-sok pletyka érkezett arról, hogy milyen új készülékeket láthatunk, de a valóság mindre rácáfolt.

Ezeket az újdonságokat mutatta be a Xiaomi az MWC 2018-on

Az MWC a mobilgyártók nagy seregszemléje, amin rengeteg cég mutatja be legújabb fejlesztéseit. Ez idén sincs másképp, gondoljunk csak a Samsung Galaxy 9-re. A Xiaomi kapcsán sok előzetes információ érkezett. Elsőként arról, hogy megismerkedhetünk a Xiami Mi 7-el, vagyis a cég úh zászlóshajójával. Aztán azt pletykálták, hogy magkapjuk a méltán népszerű Mi MIX 2 frissített verzióját, erről pedig egy az iPhone X-en látható notch-hoz hasonló képződmény volt, amitől a vér meghűlt az ereinkben. A kérdés tehát, hogy mit kapzunk a pletykákhoz képest!

Xiaomi mwc2018 2

Nos, a lehangoló válasz az, hog ysemmit. Legalábbis semmi újdonságot, a Xiaomi úgy döntött, hogy nem kívánja az új telefonjait az MWC-t övező dömpingben bemutatni, mert úgy kevesebb fény esik rájuk. A döntés valahol érthető is, így sem az Mi 7, sem az azóta valósággá vált – de úgy néz ki notch nélküli- Mi MIX 2S nem mutatkozott be, ahogy nem villantottak meg semmit a nagy erőkkel fejlesztett mesterséges intelligencia projektből sem. A Xiaomi az MWC 2018-on történetet itt lényegében le is zárhatjuk, rágjuk szépen tovább a körmünket, és izguljunk érte, hogy kedvenc gyártónk az MI 7-re sem tett kamerákkal és szenzorokkal tűzdelt, a kijelzőbe bénán benyúló félszigetet.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.