Válassza az Oldal lehetőséget

Újra kapható és sokkal olcsóbb lett Anet a 3D nyomtató!

Újra kapható és sokkal olcsóbb lett Anet a 3D nyomtató!

Néhány éve a 3D printelés még valami egészen ezoterikus dolognak tűnt az otthoni gép előtt üldögélve. Hallottunk róla, hogy az ismerősünk ismerősének az ismerőse vett egyet és például autó emblémát nyomtat rendelésre marha nagy pénzt szakítva, de élőben kevesen láttunk ilyet, azt is maximum valami kiállításon. Napjainkra azonban a 3D nyomtatás már közel sem az az elérhetetlen misztikum, aminek gondoljuk.

Újra kapható és sokkal olcsóbb lett Anet a 3D nyomtató!

 

Itt van például az Anet A8 nevű szerkezet, amit DIY kittben kapunk meg. Talán ezért is annyira olcsó, mert az összeszerelést nekünk kell otthon elvégezni.

Anet A8 Desktop 3D Printer Prusa i3 DIY Kit 2

A nyomtató ABS, PLA, Wood, Nylon PVA, PP, Luminescent anyagokkal boldogul. Nem szégyellem bevallani, lövésem sincs mit keres a wood a listában, de valaki majd jól felvilágosít, remélem. 🙂 A maximális nyomtatási méret  220 x 220 x 240 milliméter. A támogatott operációs rendszerek Windows XP/7/8/10, Mac,  Linux.

Anet A8 Desktop 3D Printer Prusa i3 DIY Kit 3

A működésről túl sokat nem tudok elmondani a videók megtekintése után sem, így javaslom, hogy Ti is nézzétek meg a bemutatókat!

Anet A8 Desktop 3D Printer Prusa i3 DIY Kit 4

A végére maradt a nyomtató ára, ami európai raktárból szállítva mindössze 166 dollár lenne, ha adnánk most kupont a vásárláshoz. De mi adunk, így a GBA8EU kódot használva 147 dollárért, tehát 48 ezer forint helyett 43 ezer forintért vásárolhatjátok meg. Ez az ár lassan karcolgatja egy jobb tintasugaras nyomtató árát. Igaz, ezzel a diplománkat biztos nem fogjuk kinyomtatni, de a polcunkon lehet 200 ezer darab pókember, ha úgy szeretnénk!

További infók, képek, videók és vásárlás itt: Anet A8 Desktop 3D Printer Prusa i3 DIY Kit

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.