Válassza az Oldal lehetőséget

JJRC H36 – Mini drón féláron

JJRC H36 – Mini drón féláron

Ez a drón remek választás kezdőknek, vagy azoknak, akik az esős napokon is szeretnének gyakorolni. Ráadás, hogy a legjobb hazai árhoz képest is féláron  vehetjük most meg!

JJRC H36 1

 A JJRC H36 egy kicsi, 9,5 x 9,5 x 5 centiméteres játék, amit leginkább szobai használatra merünk ajánlani. Szélcsendes időben természetesen a kertben is kipróbálhatjuk.

JJRC H36 2

A négymotoros repülő szerkezet 150 mAh-ás akkumulátort kapott, amit 30-50 perc alatt tölthetünk fel teljesen, ezután 5-6 percig repkedhetünk vele. A távirányító 2,4 GHz-en működik, a hatótáv 30 méter. További extrák az egygombos visszatérés ésa változtatható sbesség.

JJRC H36 3

A hatirányú giroszkóppal szerelt JJRC H36 négy irányban tud 360 fokos fordulókat végrehajtani. A LED világításnak köszönhetően akár sötétben is használhatjuk.

Ahogy a bevezetőben olvasható, most nagyon olcsón, 13 dollárért megvehetjük, ami a legolcsóbb hazai árnak is kevesebb mint a fele.

További információk, képek és videók itt: JJRC H36 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro RC Quadcopter

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2

Partnereink