Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Philips okos LED-lámpa 3000 forint alatt!

Xiaomi Philips okos LED-lámpa 3000 forint alatt!

Ez az egyik olyan termék, aminek a kipróbálásán erősen gondolkozom. Rá van aggatva az okos jelző mégis olcsó. Ráadásul ennek látom valami kis értelmét is, nem úgy, mint sok más okosnak mondott eszköznek.

Xiaomi Philips okos LED-lámpa 3000 forint alatt!

A Xiaomi Philips Smart LED lámpa igazából egy hagyományos foglalatba csavarható körte, amiben izzószál helyett LED-ek vannak. Az okosságát az adja, hogy van benne wifi modul is, amin keresztül csatlakoztatni tudjuk a telefonunkon futó Xiaomi szoftverhez. Ennek segítségével vezérelhetjük a lámpát, de nem csak a fényerejét, ahogy elsőre gondolnánk, hanem a megvilágítás színének hőmérsékletét is, mégpedig 3000 és 5700 kelvin között.

Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp WHITE 2

Az előre programozott megvilágítások között találunk olyat, amit alvás közben használhatunk, olyat is ami mellett TV-t nézhetünk. Ráadásul a váltáshoz nem kell felkelni a fotelből vagy az ágyból sem, hiszen a telefonon futó szoftveren keresztül minden funkciót elérünk. A lámpa tehát, ahogy feljebb említettem hagyományos, E27-es foglalatba csavarható. Használat közben a 230 voltos hálózaton át 6,5 wattot eszik csak, a maximális fényerő pedig 450 lumen.

A végére maradt a lényeg, amit a címben is olvashattok. A lámpa ára most mindössze 10 dollár, vagyis nem egész 3000 forint. A szállítás természetesen ingyenes!

További információk, képek és vásárlás itt: Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp – WHITE

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.