Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Philips okos LED-lámpa 3000 forint alatt!

Xiaomi Philips okos LED-lámpa 3000 forint alatt!

Ez az egyik olyan termék, aminek a kipróbálásán erősen gondolkozom. Rá van aggatva az okos jelző mégis olcsó. Ráadásul ennek látom valami kis értelmét is, nem úgy, mint sok más okosnak mondott eszköznek.

Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp WHITE 1

A Xiaomi Philips Smart LED lámpa igazából egy hagyományos foglalatba csavarható körte, amiben izzószál helyett LED-ek vannak. Az okosságát az adja, hogy van benne wifi modul is, amin keresztül csatlakoztatni tudjuk a telefonunkon futó Xiaomi szoftverhez. Ennek segítségével vezérelhetjük a lámpát, de nem csak a fényerejét, ahogy elsőre gondolnánk, hanem a megvilágítás színének hőmérsékletét is, mégpedig 3000 és 5700 kelvin között.

Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp WHITE 2

Az előre programozott megvilágítások között találunk olyat, amit alvás közben használhatunk, olyat is ami mellett TV-t nézhetünk. Ráadásul a váltáshoz nem kell felkelni a fotelből vagy az ágyból sem, hiszen a telefonon futó szoftveren keresztül minden funkciót elérünk. A lámpa tehát, ahogy feljebb említettem hagyományos, E27-es foglalatba csavarható. Használat közben a 230 voltos hálózaton át 6,5 wattot eszik csak, a maximális fényerő pedig 450 lumen.

A végére maradt a lényeg, amit a címben is olvashattok. A lámpa ára most mindössze 10 dollár, vagyis nem egész 3000 forint. A szállítás természetesen ingyenes!

További információk, képek és vásárlás itt: Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp – WHITE

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.