Válassza az Oldal lehetőséget

Változások a HOC-on

Ahogy válószínűleg Nektek is feltűnt, az oldal kinézete megváltozott kissé. Ezt nem csak a modernizálás tette szükségessé.

hoc

Sajnos elég régóta probléma volt, hogy egyes oldalaink Internet Explorer alatt nem jól jelentek meg, ahogy az is, hogy nehezen vagy egyáltalán nem lehetett az oldalra belépni. Nos, a mostani változásokkal ezek a hibák megszűntek. Az oldal tartalma jóval szellősebb lett, de a lényegi tartalom, a hírek és a cikkek kevésbé szétszabdalt felületen, sokkal jobban áttekinthető módon jelennek meg. Remélhetőleg a sebesség is javulni fog az egyszerűsítések miatt.

 

Egyes szolgáltatásokat kivezettünk az oldalról. A letöltések rovat egy ideje gazda nélkül maradt, így nem frissültek a fájlok. A Blogot és a Kérdezz+Felelj rovatot senki sem használta, így egyelőre, bár terveink szerint nem véglegesen kikapcsoltuk őket. A jövő évre vonatkozó terveink szerint megpróbálunk ezekbe is életet lehelni, de egyelőre épp elég nagy falat lesz a fórumot és a hírhozzászólásokat feléleszteni.

 

Szívesen vennénk, ha véleményt mondanátok az új külsőről, illetve azt is, ha jeleznétek, ha hibával találkoztok. Igyekeztünk az oldal minden szegletét átnézni, de könnyen lehet, hogy így is maradt némi bug.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.