Válassza az Oldal lehetőséget

Belenéztünk: nJoy Rouge 600 RGE tápegység

Ez a cikk remélhetőleg csak bevezetője lesz egy tartalmasabb együttműködésnek, hiszen az nJoy márkanév még új, ennek ellenére a gyártó rendkívül széles portfólióval bír.

10 nJoy_600_NRG_PSU

Most egy tápegységet vizsgálunk, de a gyártó termékei között találunk többek között billentyűzetet, számítógépházat, szünetmentes tápegységet, de még táskákat is. A termékek széles köre már csak azért is meglepetés, mert a gyártó csak 2010 nyarán kezdte meg a működését, ráadásul nem is messze, Romániában. A cégről ezen kívül sokat nem tudhatunk meg a hivatalos oldalról, mindössze annyit, hogy az alapítók 15 éves tapasztalattal bírnak, ami PC vonalon nem is rossz.

 20 nJoy_600_NRG_PSU

A termékek között tallózva egy dolgot bizton megállapíthatunk, igaz ehhez nem kell számítástechnikai ismeret, hogy egészen jól dizájnolt hardvereket árulnak. Gyanítható, hogy saját gyártással nem rendelkeznek, arról sem láthatunk információt, hogy maguk terveznék a különböző egységeket, így valószínű, hogy a kínai gyártásból merítenek, illetve állítanak össze termékeket. Erre utal az is, hogy például a képen látható 47 eurós házról belső kép nem érhető el, mondhatni szemérmesen titkolják, milyen vázat láthatunk.

 19 nJoy_600_NRG_PSU

Mielőtt bárki félreértené, nem fanyalgok, hiszen az iPad is Kínában készül mégis egészen használható, szóval az, hogy valaki jó ízléssel, hozzáértéssel válogat a kínai OEM termékek között, majd arra emblémát nyomtattat még nem a hét főbűn egyike.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.