Válassza az Oldal lehetőséget

Verdák CD-lejátszó

Verdák CD-lejátszó

Napjaink animációs filmjei nemcsak a mozikban hoznak nagy bevételt a filmstúdiók számára, hanem azon kívül is, értve ezalatt a számtalan csecsebecsét, szórakoztatóelektronikai eszközt és a különféle játékprogramokat.

Nincs ez másképpen a Verdák (Cars) esetében sem, melyben minden egyes szereplő egy-egy autó, és elsősorban a fiatalabb korosztály számára készült. A gyerek megnézi moziban, és ha igazán nagy rajongó lesz belőle, akkor szép sorjában egyre több Verdák figurával díszített tárgyat fog beszerezni a szüleinek pénztárcáján keresztül.

A kulcstartó, a füzet, a mappa, a tolltartó, a hátitáska és a póló mellé természetesen egy megfelelő CD-lejátszó is dukál. Tudják ezt a Disneynél is — minden ilyen apróság rengeteg pénzt hoz a konyhára –, így el is készíttették a megfelelő hordozható zenelejátszót. Nem szép, nem tud sokat, de legalább Verdák! A külső és fülhallgató egyaránt piros, erősen érződik rajta az olcsó műanyag, de a gyerekeket ilyen apróságok nem foglalkoztatják.

Verdák CD-lejátszó

A háromféle borítással kapható CD-lejátszó egyetlen kiemelhető tulajdonsága, hogy egyszerre akár két fülhallgató is csatlakoztatható rá, így sem a testvérrel, sem a legjobb baráttal nem kell összeveszni azon, hogy éppen melyikük hallgathatja az “autós mese” filmzenéit.

A szerzőről